Patru cele mai solicitate tratamente de frumusețe folosite de vedetele internaționale

Pentru un aspect cât mai aproape de perfecțiune, majoritatea vedetelor și nu numai, recurg la cele mai ciudate metode de tratamet. Mai jos, am selectat patru dintre cele mai solicitate modalități de a menține tinerețea.

separator

1.Criosauna sau terapia prin frig – specialiştii că această terapie are multiple efecte benefice asupra organismului. Aceasta a fost folosită  în Japonia, în anul 1978 de către medicul reumatolog T. Yamauchi. Această terapie era aplicată iniţial pacenţilor cu artrită reumatoidă. Criosauna este de fapt o baie în aer rece şi uscat care durează până la cel mult trei minute, timp în care organismul este supus unei temperaturi scăzute, de până la minus 180 de grade. Actrița Mandy Moore, recurge des la o astfel de procedură, pentru a-și menție corpul sănătos.

2. Fermitatea posteriorului – recapeți cu ajutorul Skin Rejuvenation, procedura care ridică fesele cu 2 cm instant. Este o metodă simplă, nedureroasă și sănătoasă care ridică fesele într-un mod vizibil. Corpul este forțat să genereze celule proaspete, să mărească fluxul sîngelui și să formeze fibrele de colagen. Adică, prin aceast tratament, pielea își recapătă tinerețea într-un od natural. Este cea mai populară opțiune a Îngerilor Victoria`s Secret.

3. Microblading – sau efectul pudrat a devenit aliatul de incredere a numeroase femei din țara noastră și din lume, a cucerit chiar și cele mai pretențioase dive de la Hollywood și a ajuns ușor să facăparte din ritualul de înfrumusețare al celor mai multe dintre noi. Cu ajutorul acestei tehnici se pot crea sprâncene cu cel mai natural aspect, reușind să ofere rezultate aproape insesizabile pentru cei din jur.

4. Terapia micro-curent – una dintre cele mai populare proceduri în frumusețea profesională a devenit terapie microcurrent. Metoda este extrem de eficiente și ajută să scape de multe probleme în același timp, în timpul unei sesiuni, clientul nu simte nici un disconfort. Proprietățile medicinale ale curentului electric a fost mult timp folosit în proceduri medicale. Dar pentru o lungă perioadă de timp sa considerat – cea mai mare amperajul, cu atât mai eficient funcționează. Terapia microcurenți dureaza 30-45 minute. În timp ce dermatologii lucrează cu zonele cu probleme, clientul se află relaxat pe un scaun într-o poziție confortabilă. După sesiune, multe femei spun că se simt relaxate și odihnite, mai ales în tratamentul celulitei. Printre vedetele care apelează la astfel de proceduri se numără Chrissy Teigen și modelul Rosie Huntington.

Fiți frumoase și nu uitați că meritați tot ce este mai bun!

Ce vor bărbații în materie de sex: mit sau adevăr
Articolul anterior
Evelina Bledans, criticată și acuzată după ce a anunțat că va deveni mamă din nou, la 49 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante