Pentru că frumusețea vine din interior și nu în sensul figurat, recomandăm un produs complet dedicat femeii

Chiar dacă un fond de ten sau un fard pot ajuta o femeie să arate mai bine, unele dintre cele mai bune soluții pentru menținerea de lângă durată a frumuseții se găsesc în farmacii.

Toamna, pielea, părul și unghiile suferă din cauza condițiilor meteo nefavorabile, schimbărilor de temperatură și micșorării duratei zilei. Acestea au influență negativa asupra frumuseței exterioare, care este indispensabil legată de echilibrul hormonal și enzimatic, de posibilitatea furnizării de către organele interne parului, unghiilor și pielii a micro și macronutrienților necesari pentru refacere, regenerare și susținere a frumuseții. Pielea (fiind și oglinda stării generale a organismului), părul și unghiile fiind „elemente” care cresc și regenerează cel mai rapid în organism au nevoie de un suport constant de micro și macronutrienți pentru un aspect sănătos.

LISTA COMPONENTELOR CARE SUNT INDISPENSABILE PENTRU O PIELE CATIFELATĂ ȘI HIDRATATĂ ȘI UN PĂR LUCIOS ȘI SĂNĂTOS:

 • Vitamina C – un puternic antioxidant și o componentă importantă care participă la producerea colagenului în organism, a fibrelor de keratină, sporește elasticitatea pielii și previne apariția ridurilor. Deficitul de vitamina C provoacă hiperkeratoză foliculară – părul devine foarte aspru, vaporos și predestinat spre ondulare.
 • Zincul pe lângă rolul important asupra sistemului imun, acesta este indispensabil pentru piele. Este prevalent în epidermă (stratul superior al pielii) și joacă un rol important în regenerarea și protecția ei. Deficitul de zinc poate cauza căderea intensificată a părului, iar firele devin subțiri și își pierd din pigmentul de culoare.
 • Vitaminele grupei B în deficiență produc modificări structurale ale părului și unghiilor, ducând la un ten mai uscat și un păr lipsit de strălucire.
 • Omega 3 – o parte crucială a conținutului de lipide din structura pielii și ajută la consolidarea funcției sale de barieră, care atunci când funcționează corect, acționează ca un sigiliu ce păstrează un nivel optim de hidratare al pielii.
 • Coenzima Q10 este produsă în mod natural de către organism, însă odată cu vârsta concentrația acesteia scade. Cel mai important efect al acesteia este cel de anti îmbătrânire, datorită efectului puternic antioxidant. Aceasta stimulează reînnoirea celulelor și îmbunătățește aspectul pielii.
 • Fierul – cauza principală a deficitului de fier este anemia, care vine la pachet cu căderea excesivă a părului. La fel este afectată producerea de keratină, ceea ce duce la fire de păr mai subțiri. În plus lipsa fierului (anemia) nu permite sinteza calitativă a colagenului și oferirea lui proprietăților necesare.
 • Colagenul odată cu înaintarea vârstei, stratul fosfolipidic al epidermei tinde să devină mai subțire și mai tern, iar bariera pe care o formează nu mai are aceleași proprietăți protective ca altădată. Astfel, pielea își poate pierde hidratarea și elasticitatea – una din primele cauze ce duc apariția ridurilor.

Pentru că frumusețea vine din interior și nu în sensul figurat, recomandăm Bitonic Lady – un produs complet dedicat femeii, cu acțiune pe principalele zone de interes: piele, păr, unghii, echillibru hormonal.

Caracteristici Bitonic Lady

 • Îmbunătățirea aspectului pielii și al țesuturilor interioare
 • Biodisponibilitate optimizată – dozajul ingredientelor active a fost atent ales încât să poata fi metabolizat de organism în cel mai bun mod posibil. Nutrienții își susțin reciproc efectul și influențează absorbția în organism. Calitatea ridicată a ingredientelor (puritatea) îmbunătățețte, de asemenea, absorbția ingredientelor. Vitaminele și mineralele acoperă 100% din necesarul zilnic.
 • Reducerea ridurilor și a liniilor fine – Bitonic Lady este conceput pentru a oferi suport pe termen lung corpului. Comparativ cu alte produse care au doar un efect pe termen scurt, Bitonic Lady poate susține și menține un aspect fizic plăcut.
 • Ingrediente pure: în dezvoltarea produsului, ingredientele nu au fost modificate genetic, nu au fost incluși aditivi. S-au folosit exclusiv substante de cea mai bună calitate, după formula germană. Ingredientele au sursă vegetală, cu excepția colagenului hidrolizat. Bitonic Lady este fabricat în conformitate cu cele mai înalte standarde de producție din Germania.
 • Calitate specifică Austriei – Bitonic Lady a fost dezvoltat în Austria, de către farmaciști specializați, având la baza studii specifice și conține, conform certificărilor, exclusiv micronutrienți de înaltă calitate și cu biodisponibilitate crescută.

,,Vreau să îmbătrânesc frumos”. Ce părere are Andreea Marin despre operațiile estetice

Andreea Marin este o femeie împlinită pe toate planurile! Îndrăgita vedetă a declarat recent că trăiește cel mai frumos și echilibrat moment al vieții sale. 

Într-un interviu oferit pentru jurnaliștii de la Click!, Andreea Marin a făcut mărturisiri despre relația cu Adrian Brâncoveanu și a pus capăt unui zvon apărut recent în presă. Vedeta a mărturisit că e mai fericită ca niciodată, însă nu a devenit doamna Brâncoveanu în acte. 

Vedeta care a împlinit recent 48 de ani a fost întrebată ce părere are despre operațiile estetice. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că nu are nicio operație estetică și că nici nu intenționează să treacă pragul medicului estetician.

“Îți spun din start nu. Au încercat mulți, însă eu vreau să îmbătrânesc frumos, să trec frumos prin timp și demn.

Bunicile mele, mama mea, aveau un ten frumos fără să aibă acces la intervenții la vremea aceea. Desigur, și hrana își spune cuvântul în această poveste. Și mișcarea este importantă. Așa că, iată, ai tot pachetul ca să trăiești frumos și demn”, a explicat Andreea Marin.

Balayage-ul rămâne în tendințe și în 2023! Ce nuanțe de păr vor fi în tendințe în noul an

Anul 2023 vine cu noi propuneri din partea stiliștilor, în ceea ce privește părul. Dacă te gândești să faci o schimbare de look care să îți aducă un plus de volum, poți alege tonuri de balayage care să ți se potrivească. Iată câteva culori de păr care vor fi în tendințe în 2023! Cum poți să le porți, în funcție de culoarea naturală.

Balayage-ul rămâne în tendințe și în 2023

Fiecare an se remarcă prin noi tendințe, atât în materie de haine, cât și în ceea ce privește părul și machiajul. Dacă unele trenduri dispar rapid, altele se păstrează sezon după sezon și cuceresc milioane de femei. Unul dintre cele mai bune exemple este balayage-ul, care a devenit un trend în urmă cu câțiva ani și care continuă să se numere printre preferințele hair-styliștilor și în 2023.

Această tehnică de vopsire a părului are numeroase avantaje, motiv pentru care este atât de populară. În primul rând, întreținerea se face foarte ușor, pentru că nu se vede când cresc rădăcinile. Dacă balayage-ul este făcut pe culoarea naturală a părului, pot trece chiar și câteva luni până când va fi nevoie să te vopsești din nou.

În plus, această tehnică de a vopsi părul îi oferă un plus de volum și eleganță. Părul vopsit în acest fel poate fi aranjat oricum, pentru că va arăta bine indiferent că este desfăcut, prins în coadă sau făcut coc.

Culori de păr care vor fi în tendințe în 2023

Cel mai natural balayage pornește de la nuanța părului, iar hair-stylistul va aplica tonuri puțin mai deschise pe lungime, pentru a obține efectul dorit. În ceea ce privește culorile care se vor purta în 2023, sunt câteva alegeri cu care nu ai cum să dai greș în anul care vine.

Nuanțele arămii

Tonurile inspirate din culoarea cuprului sunt unele clasice și îndrăznețe, în același timp. Nu ai cum să dai greș cu un păr vopsit în degrade, care are nuanțe arămii pe lungime. Reflexiile la lumină naturală vor crea un efect nemaipomenit și nu ai cum să treci neobservată cu acest look.

Tonurile migdalate

Nuanțele de migdală, aplicate pe un păr brunet sunt o alegere extrem de elegantă pentru 2023. Dacă vrei să scoți din anonimat un păr negru sau castaniu închis, poți opta pentru culori mai deschise, în tonuri calde. Acestea oferă un aspect rafinat părului și se potrivesc indiferent de vârstă.

Nuanțele aurii

Dacă ai părul șaten deschis, nuanțele aurii, asemănătoare cu nuanța mierii, sunt cele mai potrivite pentru tine. O combinație de culori clasică, pentru care au optat numeroase vedete, și în același timp o alegere elegantă, cu care nu ai cum să dai greș.

sursa: www.ego.ro

Aura, Lori și Bety despre secretele lor de frumusețe:”Furam de la mama produse de frumusețe de la 11 ani”!

“Are mama două fete mari”, cred că așa ar fi cel mai frumos să începem prezentarea acestui video. Interpreta  Aura a decis ca de sărbători să le facă fetelor un cadou pe cât de necesar, pe atât de util: un set frumos de produse de îngijire.

Iar partenerul care a ajutat-o să își îndeplinească misiunea au fost cei de la AVENE. Care au venit cu: sfaturi utile, produse de îngrijire – iar zâmbetul fetelor de la final spune totul!

___

*Începând de pe data de 23 decembrie produsele AVENE  sunt până la -30% reducere!

Noi alerte de raiduri aeriene în toată Ucraina. Peste 300 de localități nu au curent electric
Articolul anterior
Casă de lux, dar și două automobile dispărute din declarația de venit! Averea noului procuror general Ion Munteanu
Articolul următor