A plătit cu viața! O femeie a murit după ce și-a injectat 16 doze de botox

Este vorba de o femeie din China, în vârstă de 52 de ani care a plătit cu viața din dorința disperată de a fi frumoasă și tânără. Aceasta a murit în urma unui tratament cu botox pe care l-a făcut la o clinică de chirurgie estetică, potrivit publicației South Morning Post.

separator

Femeia a leșinat la clinica respectivă în urma unui tratament cu botox. A fost transportată de urgență la spitalul Queen Elizabeth, unde s-a zbătut între viață și moarte mai bine de 10 ore. Însă, ulterior, aceasta a decedat. Poliția care anchetează cazul a dezvăluit, pentru publicația mai sus-menționată, că decesul femeii a fost provocat de o supradoză de botox. Aceasteia i-au fost făcute 16 injecții cu botox în mandibulă, frunte și bărbie.În urma anchetei a fost reținut medicul Franklin Li Wi-Pong, în vârstă de 86 de ani, cel care s-a ocupat de pacienta respectivă și ale cărui declarații referitoare la aceasta au fost contradictorii. Inițial, acesta a afirmat că pacienta a ajuns la clinică fără programare plângându-se de o problemă respiratorie din cauza astm-ului de care suferea. Ulterior, medicul și-a schimbat depoziția, afirmând că femeia venise la clinică pentru un tratament cu botox și că au apărut probleme medicale.Nu este pentru prima dată când medicul Li este implicat într-u n caz tragic. În vârstă de 86 de ani, acesta a mai fost implicat într-un caz asemănător, în anul 2003, când o pacientă a murit după o intervenţie de liposucţie, potrivit South Morning Post.

Exercițiu de voință! Cristina Lupei a slăbit 14 kg cu ajutorul proiectului on-line: „Galina Tomaș îți cumpără kilogramele”
Articolul anterior
Irina Rimes a lansat piesă nouă: ,,Nu știi tu să fii bărbat”
Articolul următor
Alte articole interesante