Proceduri de estetică facială și corporală de înaltă calitate, la un preț bun! Acum cu 50% reducere

Fiecare femeie dorește să își mențină tinerețea și frumusețea cât mai mult timp și să aibă un ten luminos, fără riduri și o piele fermă și fără cusur. În acest scop, este important să acorzi o atenție constantă ritualurilor zilnice de îngrijire a tenului și pielii. Totuși, micile imperfecțiuni îți pot da bătăi de cap și pentru că nu poți opri timpul specialiştii esteticieni sunt pregătiți să te ajute să reduci semnele îmbătrânirii tenului cu ajutorul procedurilor cosmetologiei moderne.

separator

 

Majoritatea femeilor fac investitii în creme și produse de întreținere a feței și corporului, însă aceste măsuri nu sunt suficiente pentru a avea un ten perfect.

Salonul Eugeny pune la dispoziția clienților săi proceduri de estetică facială și corporală de înaltă calitate, la un preț confortabil!

Conform datelor statistice, cele mai solicitate proceduri pentru femeile de până în 30 de ani sunt cele de curățare a feței. Mezoterapia și radiofrecvența facială sunt proceduri pentru care optează în special femeile cu vârsta cuprinsă între 35 și 45 de ani.

Eugenia Negru, proprietara salonului Eugeny:

„M-a motivat să deschid acest salon de estetică întâmplarea de a fi luptat și eu la un moment dat cu probleme ale tenului. Mi-am pus scopul să ofer prețuri accesibile, pentru toate buzunarele clientelor din Moldova. Trebuie să recunosc acum că e o bucurie să îți vezi visul împlinit și cliente fidele care îți pășesc pragul de fiecare dată, fiind mulțumite de echipa mea și serviciile pe care le oferim”.

În sezonul de toamnă, salonul Eugeny oferă reduceri de 50% la mai multe proceduri!

Beneficiază de serviciile salonului de estetică facială și corporală Eugeny!

Adresa: str. Alexandru Sciusev 40, telefon 0694 67 574.

Olesea Sfeclă despre epilare definitivă: ”Nu poți uita de părul nedorit în câteva zile”

Să fii gata mereu să porți costum de baie nu mai este un lux, ci mai degrabă o normalitate. Actrița Olesea Sveclă este norocoasa care a găsit secretul, după multe căutări, și e gata să ni-l spună și nouă.

Ești gata să îl afli și tu?

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:
Instagram
Facebook

Aliona Triboi: adevărata frumusețe este cea naturală, nu sunt fanul machiajului

Deși a crescut-o singură, mama a știut mereu să-i infiltreze interpretei Aliona Triboi dorința de a avea grijă de ea. “Oricât de ocupată aș fi nu uit să mă demachiez, este ceea ce fac indiferent de împrejurătăți”, ne spune artista în acest interviu.
Vă invităm și pe voi să îi aflați secretele de frumusețe și cum s-a simțit atunci când a testat noua gamă Equilibra, Vitaminica!

🌐 Fii la curent cu noutățile Equilibra Moldova:
Instagram
Facebook

Specialistul Oohlala răspunde: 10 întrebări esențiale despre epilare cu zahăr

Epilarea a fost mereu un subiect de discuție și a creat mereu diverse situații de contradicție. În acest video, împreună cu specialistul Oh la la, Diana Seu, am discutat despre cele 10 întrebări legate de epilarea definitivă cu zahăr. Ah da, te îndemnăm să ne scrii ce ai mai vrea să știi și promitem să venim cât mai repede cu răspunsul așteptat de tine!

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:

Instagram: https://www.instagram.com/oohlala_md/

Facebook: https://www.facebook.com/epilareoohlala

Hăinuțele care inspiră copiilor sentimentul de încredere!
Articolul anterior
Un moldovean a devenit Campion mondial la box!
Articolul următor