Produsele cu acțiune intens hidratantă și nutritivă pe care să le incluzi în rutina de îngrijire a tenului!

Hidratarea este un pas important pentru îngrijirea tenului indiferent de sezon. Pielea feței este cea mai expusă zonă a corpului, prin urmare trebuie protejată și ajutată să își îndeplinească corespunzător funcțiile. Dacă vara sunt recomandate produsele cu o textură mai ușoară, odată cu trecerea spre anotimpul rece sunt potrivite produsele cu acțiune hidratantă și nutritivă, bogate în vitamine și compuși speciali, pentru a hrăni pielea.

separator

Produsele bogate în vitamine și substanțe hrănitoare oferă tenului posibilitatea ca peste noapte să se hrănească și să se revitalizeze, iar un ten hidratat este echivalentul unui ten sănătos, elastic și neted.

Cum să îți adaptezi rutina de îngrijire potrivit nevoilor tenului în sezonul de toamnă? Recomandarea este:

Crema de față zi și noapte de la Numismed pH 5,5 Sensitive

Numismed Crema de față zi și noapte, cu rol special de protecție, restabilește echilibrul natural al pielii și nivelul de hidratare, atenuează semnele de piele uscată, cum sunt senzația de iritație, arsură, strângere. Valoarea pH 5,5 menține manta acidă protectoare a pielii și protejează împotriva deshidratării. Crema ajută la restabilirea funcţiilor naturale şi protectoare ale pielii.

Complexul activ cu pantenol, simcalmin, hidrolactol şi vitamina E conferă pielii elasticitate, suplețe și un aspect sănătos. Textura de emulsie a uleiului în apă permite absorbţia rapidă a cremei şi face pielea plăcută la atingere. Crema este potrivită pentru toate tipurile de piele, fiind o bază excelentă pentru machiaj.

Ingrediente active:

1. Panthenol – este utilizat ca agent de hidratare, deasemenea pantenolul are efect antibacterian si de regenerare.
2. Hydrolactol – un ingredient activ dezvoltat special de către Mann& Schröder, ce include Lactat de sodiu (sarea de sodiu a acidului lactic care este parte din factorul natural de hidratare a pielii, NMF). Acidul lactic reglează pH-ul fiziologic, astfel controlând colonizarea bacteriilor pe suprafața pielii.
3. SymCalmin – extract natural de ovăz ce reface și protejează pielea, elimină uscăciunea și mâncărimea, reduce inflamația și înroșirea pielii.
4. Vitamina E – antioxidant ce neutralizeaza radicalii liberi, stopează procesul de îmbătrânire, protejează contra razelor UV și altor factori nocivi ai mediului.

Pentru un rezultat eficient, este recomandată utilizarea cremei concomitent cu NumisMed Tonic hidratant pH5,5 Sensitive. Loțiunea tonică pregătește tenul pentru aplicarea cremei, oferind o hidratare profundă.

-Fără alcool

-Recomandat pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă.

-Produsul este potrivit pentru îngrijiriea tenului și pielii gâtului, creat special pentru tonifiere, hidratare și completarea pașilor de demachiere.

Produse fabricate în Germania!

Important! În perioada 1-30 septembrie, ambele produse pentru îngrijirea tenului sunt disponibile cu o reducere de 30%. Găsește produsele din gama Numismed în toate filialele rețelei ,,Farmacia Familiei”!

Ediția 15, ep. 9: Final de proiect. Iată cine este Miss Slăbește Sănătos
Articolul anterior
O bătrână a vărsat un lighean cu apă peste câțiva copii care se jucau în curtea unui bloc din Capitală
Articolul următor
Alte articole interesante