Produsele pentru păr care îți asigură o podoabă capilară sănătoasă și strălucitoare!

Te-ai săturat de aceleași șampoane care nu fac decât să îți agreseze și să îți îmbâcsească parul? Vrei un șampon delicat cu scalpul și părul tău, din ingrediente de calitate, prietenoase cu pielea și părul tău? Alege un șampon fără sulfați, care să redea părului tău strălucirea, sănătatea și vigoarea sa naturală!

separator

Șamponurile Alkmene sunt o soluție naturistă pentru îngrijirea zilnică a părului. Combinația unică de ingrediente naturale regenerează și îngrijesc părul. Șamponurile Alkmene Bio nu conțin sulfați, de accea sunt recomandate și pentru îngrijirea părului prelucrat cu cheratină.

Alkmene Șampon pentru strălucire Bio Chamomile 250ml

Șamponul cu extract organic de mușețel conferă părului tern și fragil luciu și putere. Combinația  specială de ulei organic de mușețel și ingrediente delicate de curățare pastrează părul mătăsos și suplu. Formula pH-neutră pentru piele asigură o îngrijire delicată a scalpului. Pentru un rezultat mai bun folosiți în combinație cu Alkmene Balsam pentru strălucirea părului Bio Chamomile.

Alkmene Șampon pentru păr gras Bio Urzica 250ml

Șamponul cu extract organic de urzică restabilește echilibrul natural al părului, reglând activitatea glandelor sebacee, conferind volum și suplețe părului. Cu o formulă echilibrată, șamponul reduce cantitatea de sebum, datorită prezenței în compoziție a extractelor cu conținut bogat în flavonoide și taninuri, compuși cu proprietăți astringente.

Formula  pH-neutră împiedică reîngrășarea rapidă și micsoreaza frecvența spălărilor.

Alkmene Sampon reparator Bio Calendula 250ml

Șamponul cu extract organic de galbenele oferă părului uscat și deteriorat o îngrijire intensă și bogată. Formula cu extract Bio-Calendula regenerează parul fragil și stresat, astfel încât acesta își păstrează frumusețea și forța. Substanţele blânde de curăţare pe bază vegetală curăţă pielea şi părul extrem de delicat. Pentru părul mătăsos și suplu.

Alkmene Șampon p/u volum Bio Lavanda 250ml

Oferiți părului volum puternic cu șamponul Alkmene cu levănțică organică. Pentru toate tipurile de păr.
Combinația specială cu extract de lavandă și ingredientele delicate revigorează și stimulează în mod delicat activitatea folicului pilos, hrănește firul de păr cu elemente esențiale. Formula specială cu pH-neutru pentru piele curăță ușor părul și scalpul și este ideală pentru spălarea zilnică.

Rezultatul este un păr mai des, sănătos, viguros, plin de volum, strălucitor și mătăsos.

Descoperă seturile promoționale 1+1 ALKMENE șampon+Alkmene balsam de păr GRATIS** .
*Promoția valabilă în rețeaua Farmacia Familiei.
**Ofertă valabilă în limita stocului disponibil.

alte Articole interesante