Produsele special concepute pentru zona intimă curăță delicat și oferă prospețime întreaga zi

Orice femeie s-a lovit cel puţin o dată de dilema alegerii produselor de igienă intimă sănătoase şi potrivite pentru nevoile personale. Și asta pentru că, poate, cel puţin o dată în viaţă s-a confruntat cu infecţii vaginale, iritaţii, secreţii abundente. Zona intima are nevoie de o îngrijire specială, cu produse concepute pentru a proteja mucoasa și pielea sensibilă.

separator

Loțiunile și produsele special concepute pentru zona intimă curăță delicat și oferă prospețime întreaga zi. De asemenea, este necesară protejarea florei vaginale și prevenirea dezvoltării bacteriilor și ciupercilor care cauzează probleme sâcăitoare de sănătate, precum infecții urinare sau candidoză.

Equilibra Aloe Gel pentru igiena intimă Fresh, 200ml

Este un gel proaspăt destinat curățirii zilnice a zonelor intime, oferind o senzație delicată de prospețime. Indicat în mod special în timpul ciclului menstrual, activității fizice și temperaturii ridicate.

Aloe Vera asigură o acțiune eficientă de calmare și protecție. Surfactanții de origine vegetală curăță ușor, fără iritație. Mentolul asigură o senzație intensă de prospețime. Acidul lactic are un rol important în menținerea pH-ului fiziologic al pielii (pH 4.7). Cu merișor, bogat în vitamine, săruri minerale și acizi de fructe. Aloe Vera conținută în cantități importante (20%) este un extract natural prețios, bogat în polizaharide.

Equilibra Aloe Gel pentru igiena intimă Hidratant, 200ml

Este un gel cu ulei de migdale, destinat curățării zonelor intime. Indicat pentru curățarea zilnică în cazurile de uscăciune intimă crescută, în timpul menopauzei, în perioade de stres. Aloe Vera asigură o acțiune eficientă de calmare și protecție. Surfactanții de origine vegetală curăță ușor fără iritație. Uleiul de migdale dulci vă ajută să restabiliți delicatețea, hrănirea și elasticitatea părților intime. Acidul lactic are un rol important în menținerea pH-ului fiziologic al pielii (pH 4.7). Mușețelul sporește puterea de înmuiere a formulei.

Equilibra Aloe Gel pentru igiena intimă delicat, 200ml

Este un gel elaborat pentru igiena părților intime chiar și la copiii cu vârsta mai mare de 6 ani. Aloe Vera are o acţiune calmantă și de protecție eficace. Surfactanții de origine vegetală curăță ușor, fără a irita. Acidul lactic joacă un rol important în menținerea pH-ul fiziologic al pielii (pH = 4,7). Calendula sporește puterea calmantă a formulei.

Aloe Vera Equilibra®, conținută în cantități mari (20%) este un extract natural prețios bogat în polizaharide, care oferă sănătate și echilibru în igiena părților intime și protejează, mărind capacitatea naturală de apărare a pielii.

Găsește produsele din gama Aloe Gel pentru igiena intimă în rețeaua ,,Farmacia Familiei, Acum, cu o reducere de 20%! Oferta este valabilă toată luna aprilie. 

La Telenești, o gravidă intrată în travaliu a prezentat simptome de Covid-19. Rezultatul este pozitiv
Articolul anterior
Un bărbat din Orhei a decedat de coronavirus la Spitalul Clinic Republican. Bilanțul urcă la 28 de morți
Articolul următor
Alte articole interesante