Produsele special create pentru îngrijirea delicată și corectă a zonei intime!

Delicate şi în acelaşi timp puternice, reprezentatului sexului feminin au o fiziologie aparte atunci când vine vorba despre organele intime și igiena acestora. Organismul femeii este extrem de sensibil şi răspunde rapid la dezechilibrele hormonale sau de altă natură. Totodată, femeile trebuie să poată vorbi deschis despre oricare dintre problemele de sănătate sau, pur şi simplu, despre problemele care le afectează starea de bine.

separator

Unul dintre subiectele tabu, pe care prea puţine femei îl abordează, este cel al igienei intime, care diferă ușor de regulile generale de igienă. Pentru a fi eficientă, igiena intimă trebuie efectuată o dată pe zi, sau de două ori pe zi în perioadele menstruale şi trebuie facută cu grijă, doar în zonele vaginale externe, cu ajutorul unui produs de igienă cu pH apropiat de cel fiziologic pentru zona intimă. Equilibra îți prezintă produsele special create pentru îngrijirea delicată și fiziologică a zonei intime.

Equilibra Aloe Gel pentru igiena intima Fresh, 200ml   

Este un gel proaspăt destinat curățirii zilnice a zonelor intime, oferind o senzație delicată de prospețime. Indicată în mod special în timpul ciclului menstrual, activității fizice și temperaturilor estivale ridicate. Aloe Vera asigură o acțiune eficientă de calmare și protecție. Surfactanții de origine vegetală curăță ușor fără iritație. Mentolul asigură o senzație intensă de prospețime. Acidul lactic are un rol important în menținerea pH-ului fiziologic al pielii (pH 4.7). Cu merișor, bogat în vitamine, săruri minerale și acizi de fructe.

Aloe Vera conținută în cantități importante (20%) este un extract natural prețios, bogat în polizaharide.Equilibra Aloe Gel pentru igiena intima Hidratant, 200ml  

Este un gel cu ulei de migdale, destinat curățirii zonelor intime. Indicat pentru curățarea zilnică în cazurile de uscăciune intimă crescută, în timpul menopauzei, în perioade de stres intens. Aloe Vera asigură o acțiune eficientă de calmare și protecție. Surfactanții de origine vegetală curăță ușor fără iritație. Uleiul de migdale dulci vă ajută să restabiliți delicatețea, hrănirea și elasticitatea părților intime. Acidul lactic are un rol important în menținerea pH-ului fiziologic al pielii (pH 4.7). Mușețelul ajută la îmbunătățirea puterii de înmuiere a formulei.

Equilibra® Aloe Vera conținută în cantități importante (20%) este un extract natural prețios, bogat în polizaharide.

Equilibra Aloe Gel pentru igiena intimă Delicat, 200ml    

Gel intim delicat cu aloe Equilibra  este un gel elaborat pentru igiena părților intime chiar și la copiii cu vârsta mai mare de 6 ani.

Aloe Vera are o acţiune calmantă și de protecție eficace. Surfactanții de origine vegetală curăță ușor, fără a irita. Acidul lactic joacă un rol important în menținerea pH-ul fiziologic al pielii (pH = 4,7). Calendula ajută pentru a spori puterea liniștitoare a formulei.

Aloe Vera Equilibra®, conținută în cantități mari (20%) este un extract natural prețios bogat în polizaharide, care oferă sănătate și echilibru în igiena părților intime și protejează, mărind capacitaea naturală de apărare al pielii.

În luna August profitaţi de o reducere de 40% la toate gelurile pentru igiena intimă în reţeaua ,,Farmacia Familiei”!

Roşii umplute cu carne. Bune de-ți lingi degetele
Articolul anterior
Atenţionare de călătorie pe o insulă din arhipelagul Insulele Canare
Articolul următor
Alte articole interesante