BB Cream Age Defense – secretul tenului perfect!

În ajun de primavară, gama  Natural Defence “SKEYNDOR” îşi măreşte portofoliul şi propune un ten fără cusur cu noul  BB Cream Age Defense. Acest produs oferă pielii îngrijirea unei creme şi efectul de uniformizare al unui fond de ten.  Poate fi folosit zilnic pentru a obţine cu succes un ten revigorat, lipsit de imperfecţiuni şi foarte luminos.

separator

Crema de perfecţionare multifuncţională – BB Cream Age Defense întruneşte toate funcţiile de tratament și îngrijire de care ai nevoie, oferă feţei un aspect uniform şi natural. Poate fi folosită ca şi cremă corectoare pentru machiaj, netezeşte pielea, îi conferă strălucire discretă şi, în funcţie  de pigmentul colorat al fiecăreia, acoperă imperfecţiunile.

Conţine ingrediente  active antirid, antioxidante, remineralizante și reparatorii, care previn îmbătrânirea prematură a pielii pe termen mediu.

În plus, poate fi folosită cu succes şi de către persoanele care detestă fondul de ten,  acoperă pistruii, acneea, punctele negre şi pori dilataţi, într-o manieră foarte naturală, fiind ideal pentru aplicările matinale.

Cu o textură foarte delicată la aplicare, BB Cream Age Defense are şi un puternic efect hidratant, cu acţiune antiîmbătrânire şi cu factor de protecţie împotriva radiaţiilor solare SPF 15.

Te așteptăm cu drag la Clinica DermaBeauty! Suntem o echipă cu experiență, instruită în renumite centre estetice europene, aplicăm în practică cele mai noi tehnici de tratament și cele mai moderne aparate estetice pentru față și corp.

Str. Hâncești 43, et. 5
Tel: 22998899; 079458033
www.dermabeauty.md

Pantofi în vogă pentru primăvara 2013! (50 foto)
Articolul anterior
5 indicii că relaţia voastră nu merge în direcția corectă
Articolul următor
Alte articole interesante