Promoție exclusivă de primăvară de la producătorul german Alkmene Bio!

Primăvara îți aduce vești îmbucurătoare! Brandul german Alkmene a pregătit mai multe oferte surprinzătoare pentru tine și persoanele dragi ție. Beneficiază de promoții și oferta de Paști de la Farmacia Familiei pentru a achiziționa cele mai bune produse pentru îngrijirea corpului și părului!

separator

Răsfață-te cu promoția Seturi Alkmene 1+1 Cadou!

Gel de duș Alkmene Bio 1+1

Gelul de duș Alkmene cu aroma proaspătă curăță și hidratează pielea uscată. Formula sa bogată calmează pielea păstrându-i elasticitatea, luminozitatea și tonifierea.

Fara sulfați. Vegan. Promoția este valabilă în rețeaua Farmacia Familiei!

Pasta de dinți Alkmene Bio 1+1

Alkmene pasta de dinți oferă protecție eficientă împotriva cariilor dentare și previne formarea tartrului. Formula specială cu extract organic de mentă îndepărtează ușor plăcile și reduce inflamația gingiilor, în plus oferă respirație proaspătă. Ingredientele active se încorporează în smalț pentru protecția dinților împotriva acizilor din zaharuri. Pasta de dinți Alkmene este recomandată pentru toată familia, inclusiv pentru copii de peste 6 ani.

Promoția este valabilă în rețeaua Farmacia Familiei!

Alkmene Șampon + Alkmene Balsam pentru păr CADOU

Șamponurile Alkmene sunt o soluție naturistă pentru îngrijirea zilnică a părului. Combinația unică de ingrediente naturale regenerează și îngrijesc părul. Șamponurile Alkmene Bio nu conțin sulfați, de accea sunt recomandate și pentru îngrijirea părului prelucrat cu cheratină.

Alege un șampon fără sulfați, care să redea părului tău strălucirea, sănătatea și vigoarea sa naturală! Substanţele blânde de curăţare pe bază vegetală curăţă pielea şi părul extrem de delicat.

Promoția este valabilă în rețeaua Farmacia Familiei!

Bucură-te, de asemenea, de oferta de Paști de la Farmacia Familiei!

Până pe data de 7 mai, la cumpărarea oricăror 2 produse din gama Alkmene, beneficiezi de o reducere de 20% la ambele produse! Iar la achiziționarea a 3 produse Alkmene, primești o reducere de 30% la toate cele trei produse!

Grăbește-te! Oferta este valabilă în limita stocului disponibil!

Capitala va găzdui turneul internațional de tenis ”J5 Chișinău”. Sportivi din 20 de țări ale lumii vor veni în Moldova!
Articolul anterior
Eroina proiectului “Viața după cancer”, Nicoleta Negrescu, are un vis. Vrea să doneze fiecărui copil internat la Institutul Oncologic câte o carte semnată de ea.
Articolul următor
Alte articole interesante