Prospeţimea naturii în cosmetica ta!

Din toate timpurile femeile şi-au îngrijit corpul şi pielea pentru a arăta cât mai bine. Aceste deprinderi sunt în vigoare şi astăzi, doamnele acordând o atenţie sporită întreţinerii. Din păcate, stresul, insomnia, alimentaţia necorespunzătoare şi ritmul alert al vieţii, îţi fură tinereţea şi frumuseţea.

separator

O piele catifelată şi un ten sănătos este visul fiecărei femei

Nu este imposibil de realizat acest vis, dacă găsești produsele cosmetice potrivite. “Natura Siberica” – ascunde armonia naturii și te învăluie în prospeţimea dimineții. Cosmetica fabricată de această companie este izvorul vieţii şi a energiei pure, datorită plantelor  siberiene ce intră în componenţa acesteia, care oxigenează pielea, o hrănesc cu vitamine şi o hidratează conferindu-i luminozitate şi prospeţime.

“Natural & Organic” – este denumirea noiii serii de produse pentru îngrijirea pielii, având la bază componenţi naturali şi organici care curăţă tenul în profunzime, lăsând pielea catifelată. Gama „Natural & Organic” include în sine produsele esenţiale pentru o îngrijire reuşită a feţei: curăţare, tonifiere, hidratare şi protecţie.

Curăţarea pielii este prima şi cea mai însemnată etapă. Important e să ai încredere în produsul ce-l folosești, de acesta depinde cât de curată și catifelată va fi pielea ta. Natura Siberica a reușit combinația perfectă: curățare profundă și delicată. Soluția de curățare, cu extract de aralia, rhodiola rosea și adaos de vitamina F, îndepărtează machiajul, praful și excesul de grăsimi de pe față, hidratând totodată pielea în profunzime. Acest mix de plante regenerează și conferă strălucire tenului tău.

Tot în gama Natural & Organic găsești produsul pentru o curățare profundă: scrub fabricat din sophora japonică, semințe de zmeură arctică și bisabolol. Acesta are efect de întinerire și conferă luminozitate tenului. Este indicat în special, dacă ai ten gras sau mixt, iar pentru a oferi protecție, folosește loțiunea tonică Anti Age, ce are la bază extract de ginseng, extract de cretușcă și amaranth. Toate aceste componente previn îmbătrânirea precoce a tenului, iar tu te vei bucura din plin de frumusețea pielii tale.

Acestea sunt doar câteva taine ale frumuseții și tinereții veșnice descoperite de Natura Siberica – prospețimea naturii în cosmetica ta!

Text: Rada Baltag

ARMONIE-LUX
Str. I.Vieru 20, Chisinau,Moldova
Tel/Fax: + 373 22 488833
E-mail: armonie@mcc.md
www.armonie-lux.md

Moldoveanca care a căștigat concursul „Miss freedom of the world”
Articolul anterior
Biscuiţi fragezi umpluţi cu ciocolată
Articolul următor
Alte articole interesante