Balsamuri cu uleiuri naturale – pentru hidratarea și îngrijirea buzelor în sezonul rece

În sezonul rece, și buzele au de suferit din cauza vântului și gerului. Acestea devin uscate și pot apărea fisuri. Cel mai bun mod de a le proteja și a le oferi hidratare și nutriție, este folosirea produselor special concepute pentru îngrijirea buzelor.

separator

Balsamurile de buze de la Equilibra conțin vitamine, minerale, antioxidanți și uleiuri și pot fi folosite chiar înainte de aplicarea rujului.

În acest sezon, Equilibra îți prezintă 4 balsamuri de buze, numai bune pentru perioada rece: balsam de buze cu aloe vera, cu ulei de argan, cu unt de shea și cu ulei de migdale dulci.

Balsam de buze cu aloe vera

Aloe vera, jojoba și vitamina E s-au reunit pentru a realiza cel mai performant produs destinat îngrijirii buzelor în orice anotimp. Fie că mergi la munte, la schi, la mare sau oriunde în aer liber, Aloe Lips va fi ușor de transportat și comod de utilizat, având dimensiuni reduse și un ambalaj practic. Se va folosi pentru hidratarea și emolierea constantă a buzelor, pentru prevenirea uscării sau aspririi din cauza condițiilor climatice extreme, dar și pentru calmarea acestora, datorită proprietăților calmante ale aloe vera.Balsam de buze cu ulei de argan

Balsamul repară buzele uscate și crăpate, lăsându-le pline de strălucire și vitalitate. Uleiul de argan care intră în compoziția acestuia este bogat în vitamina E și acizi grași, ideali pentru buze, dar și pentru întregul organism. Balsamul de buze cu ulei de argan va avea un efect de revitalizare și va lăsa buzele moi și netede.Balsam de buze cu unt de shea

Acest balsam de buze, certificat organic, cu unt de shea și ulei de jojoba hidratează, repară și protejează buzele uscate și crăpate. Dupa aplicare, buzele vor rămâne suple, catifelate, cu o senzație de confort. Este potrivit pentru întreaga familie.Balsam de buze cu ulei de migdale dulci

Acesta are grijă de buze datorită uleiului de migdale dulci și vitamina E, cu proprietăți emoliente și nutritive. Textura sa moale oferă o senzație foarte plăcută dupa aplicare.  Balsamul de buze cu ulei de migdale dulci înmoaie buzele și lasă o piele catifelată.

Tu, ce balsam de buze preferi în perioada rece a anului? În luna decembrie toate balsamurile de buze au reducere de 30%.

Găsește produsele Equilibra în rețeaua ,,Farmacia Familiei”!     

alte Articole interesante