Pudra pentru bebeluși, perfectă pentru părul gras

Deși mulți afirmă că nu este așa, uneori, e destul de costisitor să fii frumoasă. Iar dacă vom ajunge să facem un calcul, în cele din urmă ne vom da seama că în trusa ta se află o mică avere. Te anunț însă că în bucătăria ta poți găsi un adevărat „laborator cosmetic”.

separator
Păr frumos și ten catifelat

Cum ai putea să le obții pe ambele odată? Simplu, cu ajutorul pudrei de talc. Cea pentru bebeluși e perfectă: folosește-o pentru a absorbi grăsimea părului, pentru a împiedica faţa să lucească, dar și pentru a fixă machiajul.

Buze cărnoase

Te-ai gândit măcar o dată la botox, pentru a-ți face buzele să pară mai voluminoase? Ei bine, te anunț că nu este nevoie de botox. Deoarece unele rujuri și glossuri conțin agenți de stimulare. Aceștia se bazează pe uleiul de scorțișoară, substanță care se găsește în farmacii și este indicat anti-oboseală, anti-stres sau în afecțiuni digestive. Folosește-l pentru a-ți „mări” buzele, însă nu-l aplica niciodată nediluat!

Demachiere eficientă

Nu folosești demachiantul potrivit pielii? Poţi folosi șamponul pentru bebeluși. Alege o formulă anti-lacrimi, pentru a-l putea folosi în zona ochilor și vei scăpa foarte ușor de tuș și de mascara.

Un moldovean și-a pierdut viața în urma unui accident în Italia
Articolul anterior
Dragostea dintre surori! Fiica Xeniei Deli, alături de ceilalți copii ai soțului ei
Articolul următor
Alte articole interesante