Reguli de urmat în rutina igienei orale pentru o dantură albă și strălucitoare!

În cavitatea bucală se găsesc peste 300 de specii de bacterii care se hrănesc cu resturi alimentare, celule moarte și alte substanțe prezente în gură, producând un miros neplăcut, și care pot duce la distrugerea dinților și la îmbolnăvirea gingiilor.

separator

O modalitate importantă de a lupta împotriva respirației neplăcut mirositoare este respectarea măsurilor de igienă bucală, menite să diminueze populația de bacterii prin îndepărtarea cu regularitate a particulelor de alimente și a tartului de pe dinți.

  • Cum anume?

Igiena cavității este importantă după fiecare masă și înainte de culcare. Însă, periajul nu constituie singurul pas care trebuie întreprins, din motiv că există suprafețe ale dintelui la care este imposibil de ajuns cu o periuță de dinți. De aceea, este importantă folosirea complementară a unei ape de gură sau a spumei de curățare pentru zone mai greu accesibile.

  • Cum se folosește corect o apă de gură?

Se recomandă folosirea apei de gură doar 1 minut după fiecare periaj dentar sau după fiecare masă pentru a îndepărta particulele de alimente.

Timpul minim pentru a face gargară este de 15 secunde. O perioadă mai scurtă nu va fi suficientă pentru a permite ingredientelor să atace bacteriile din interiorul cavității bucale, iar o perioadă mai lungă crește riscul de înghițire. După utilizare, apa de gură nu se clătește, nu se consumă alte băuturi sau alimente!

În procesul alegerii unei ape de gură potrivite se poate opta nu doar pentru o respirație proaspătă, ci și pentru recuperarea și menținerea culorii naturale a dinților. În acest scop poate fi folosită apa de gură Global White cu efect de albire.

La contactul cu cavitatea bucală se eliberează oxigen activ, care acționează nu doar pe suprafața smalțului, ci și în profunzime. Acțiunea principală vizează scindarea pigmenților care colorează smalțul, pentru a spori reflecția luminii.

Dacă ai un stil de viață activ, dar ești preocupat de aspectul danturii, atunci spuma de albire Global White este produsul potrivit pentru tine.

Spuma densă elimină depunerile după fiecare masă, acționând chiar și în cele mai dificile zone ale cavității bucale. Gustul răcoritor al mentei nu-i va lăsa indiferenți pe cei care apreciază prospețimea clasică. Se folosește  cantitatea de la 2 presări ale pompitei apoi se clătește gura timp de 10-20 de secunde. Produsul nu necesită clătire și este ideal pentru cei care poartă brackeți sau alte aparate ortodontice.

Produsele din gama Global White sunt disponibile în toată rețeaua Farmacia Familiei!

Completează ritualul tău de îngrijire zilnică a cavității bucale cu Global White apa de gură înălbitoare și/sau spuma de curățare. Prin zâmbetul tău, viața pare mai frumoasă!

Creştinii ortodocşi de stil vechi îl cinstesc astăzi pe Sfântul Mare Mucenic Pantelimon
Articolul anterior
Meteorologii au emis cod galben de averse puternice cu grindină și vijelie
Articolul următor
Alte articole interesante