Masca naturală care curăță eficient tenul și îmbogățește pielea cu elemente minerale prețioase!

Îngrijirea tenului este un aspect important de care trebuie să ții cont, pentru a te bucura de o piele curată și luminoasă cât mai mult timp posibil. Pe langa produsele pe care le folosesti zilnic, este potrivit să incluzi în rutina de îngrijire și o mască pentru ten. Dacă încă nu știi ce mască să alegi, poți opta, în mod sigur, pentru masca cu argilă galbenă.

separator

Potrivită pentru toate tipurile de ten, argila a fost dintotdeauna salvarea femeilor în materie de frumusețe. Astăzi, argila este un ingredient care se regăsește în componența multor produsele cosmetice, având numeroase beneficii pentru ten.

Argila galbenă absoarbe eficient sebumul și elimină impuritățile. Îndepărtând excesul de sebum, argila galbenă previne apariția acneei și a porilor dilatați.

În ritualul de îngrijire a tenului, alege Masca de echilibrare cu argilă galbenă de la Antos Cosmetică Naturală!

Argila galbenă este miraculoasă prin faptul că, intrând în contact cu epiderma, eliberează minerale prețioase și îndepărtează sebumul și impuritățile, lăsând un efect plăcut asupra tenului.

Masca se aplică după curățarea tenului, pe pielea umezită. Se lasă pe față 10 minute, după care se clătește cu apă călduță. Masca cu argilă galbenă lasă pielea nu doar curată și hidratată, ci și îmbogățită cu elemente minerale foarte prețioase care sunt atât de importante pentru piele și menținerea frumuseții tenului.

Află mai multe detalii și comandă online produsele Antos Cosmetică Naturală pe antos.md sau vizitează magazinul Antos, situat pe str. M.Eminescu 66, municipiul Chișinău.

alte Articole interesante