Retrospectivă: 2018, anul în care s-a dat start „Turneului Internațional de nutriție și sport cu Galina Tomaș”, în Moldova

Așa cum se cuvine, la sfârșit de an fiecare face totalurile muncii sale. Cu această ocazie unică, ne am gândit să reluăm în imagini unul dintre cele mai așteptate evenimente din acest an, pentru femeile din întreaga țară și nu numai. Vorbim despre Turneului internațional „Cum să slăbești sănătos 10 kg în 10 săptămâni Online”. Lansarea seriei de seminare gratuite cu nutriționista și doctorul în științe medicale, Galina Tomaș a avut loc – acum șase luni, în nordul țării, la Bălți. Evenimentul a adunat peste 300 de femei dornice să slăbească și să-și remodeleze silueta.

separator

În cadrul seminarului de nutriție, participantele au primit informații valoroase despre importanța unei alimentații echilibrate și a unui stil de viață sănătos, care este posibil de aplicat chiar și de acasă, la un click distanță accesând platforma galinatomaș.com. Prin intermediul căreia deja sute de femei au reușit să slăbească sănătos, să devină mai fericite și mai împlinte.Bravo, tuturor doamnelor care vin la aceste seminare destinate sănătății și frumuseții, iar cel mai mult bucură faptul, că stilul sănătos de viață devine tot mai popular în familiile din țara noastră. Pentru că, doar așa putem clădi o lume în care să ne atingem potenţialul maxim, atât pe partea fizică cât şi cea emoţională.
Dragile noastre, vă dorim sănătate și multă realizări frumoase în noul an! Și nu uitați, un stil de viaţă sănătos înseamnă alegeri corecte, atât pentru propria persoană, cât şi pentru cei dragi. Sigur, nu este deloc uşor, dar cu voinţă şi perseverenţă veți reuşi. Trebuie doar să vă doriți suficient de mult acest lucru! 

HO! HO! HO! Merry KISSmas! Cover ”Sărbători Fericite” by Kiss FM
Articolul anterior
Chișinăul a găzduit cea de-a XXII-a ediție a Târgului Internațional de Caritate!
Articolul următor
Alte articole interesante