S-a inventat pastila care va transforma transpiraţia în parfum!

Industria frumuşeţii a ajuns fără dor şi poate, la un nou nivel destul de avansat. Mergând pe principiul „frumuseţea vine din interior”, un grup de cercetători olandezi au inventat, parfumul care vine chiar din interior!

separator

“Swallowable Parfum”, se înghite, nu se pulverizează pe suprafaţa pielii. Momentan, parfumul se afla în stare de proiect. Specialiştii îşi doresc obţinerea unei pilule care odată ajunsă în stomac şi supusă proceselor metabolice, în momentul transpiraţiei, să înceapă să elibereze molecule de parfum prin piele.

În linii generale, noul concept de parfum, promite să transforme transpiraţia într-o mireasmă plăcută. Şi, pentru că suntem cu toţii unici din punct de vedere genetic, parfumul va avea note diferite, caracteristice fiecărei persoane.

“Swallowable Parfum” este o capsulă aromatică digerabilă, care emite un miros unic prin transpiraţie”, explică inventatoarea parfumului, Lucy McCrae.

Acest parfum este cea de-a treia pilula din topul pastilelor neobişnuite, care te vor ajuta în viitor să fii şi mai frumoasă. Celelelate 2 “minunăţii” sunt: pilula SPF, care te va proteja de ultravioletele din interior şi; pilula care te va ajuta să scapi de părul alb, care urmează să fie lansată în 2015.

Sursa: http://www.codrosu.ro/

Alexandra Stan îndrăgostită: «Dragostea poate transforma pe oricine»
Articolul anterior
Putea sau nu să supravețuiască Leonardo DiCaprio în “Titanic”?
Articolul următor
Alte articole interesante