Salonul “Professionails” vă invită la pedichiură combinată!

Pedichiura include o serie de tehnici de îngrijire a picioarelor, care ne oferă nu numai un aspect esthetic, dar şi îmbunătăţeşte stărea de sănătate a picioarelor noastre. Graţie pedichiurei pielea noastră devine netedă şi catifelată, unghiile capătă un aspect sănătos, iar deţinătoarea unor asemenea picioruşe va avea o bună dispoziţie garantată.

separator

Procedura dată este una universală, deoarece este răspândită nu numai printre femei, ci şi printre bărbaţi, care apelează destul de des la pedichiură, în special, vara când aspectul picioarelor este foarte important.

Salonul „Professionails” vă oferă următoarele servicii: pedichiură de aparataj, pedichiură combinată, SPA-pedichiură.  Procedurile date se efectuează pe baza liniei prfesionale cosmetice belgiene „ProNails”.

Balsam pentru masaj massage balm 500 ml

Conţine: coenzima  Q10, ureea; nu conţine alcool, odorizanţi şi aromatizanţi.  Este utilizat pentru îngrijirea tălpilor, şi pentru efecuarea masajului. Poate fi folosit şi de clienţii cu diabet  zaharat. Are ambalaj econom. Nu lasă urme uleioase.

BAZĂ – Tratament    ACTIV HARDENER 15 ml

Conţine: substanţe active întăritoare pe bază de cauciuc natural. Metoda de acţiune: sporeşte aderenţa scuamelor lamei unghiale, şi regenerează intensiv unghia. Se aplică: pe suprafaţa curată a unghiei în cantităţi necesare. În scop de tratament se aplică peste o zi, timp de două săptămâni; se recomandă repetarea tratamentului de câteva ori pe an. Poate fi folosit ca bază.

Concentrat de uleiuri eterice vitamina 15 ml

Conţine: Ulei din germeni de grâu, ulei de macadamia, ulei de migdale. Hrăneşte şi hidratează cuticula, sporeşte regenerarea ţesuturilor, calmează, micşorează iritaţia, previne apariţia micozelor. Metoda de utilizare: cantitate mică de ulei se aplică pe cuticulă şi se masează cu mişcări uşoare. Poate fi folosit în orice tip de manichiură.

Pentru efectuarea procedurii este nevoie de programare preventivă.

Adresa: str. Bucureşti 13/1
Tel: (22) 20-71-76, 069777008

Vom fi bucuroşi să vă vedem la noi!

Dan Bălan- unul dintre premianții RU.TV!
Articolul anterior
Fii originală purtând cel mai chic sacou făcut chiar de tine!
Articolul următor
Alte articole interesante