Scapă de celulită! Bucură-te de o piele netedă, suplă și fermă

Celulita – unul dintre cei mai aprigi inamici ai frumuseții care îți zdruncină încrederea în sine atunci când te privești în oglindă. La femei, indiferent de vârstă, stratul de grăsime inestetică se depune mai frecvent pe coapse și fese. Ce este de făcut? Cum scapi de ,,coaja de portocală” care afectează negativ aspectul pielii?

Dacă te confrunți cu celulita, află că nu ești singura. Aproape 90% dintre femei pot dobândi această imperfecțiune inestetică la un moment dat în viața lor, chiar dacă sunt suple.

Cauzele celulitei pot fi variate: dieta nesănătoasă, stilul de viață sedentar, kilograme în plus, dezechilibru hormonal, funcționarea defectuoasă a sistemului limfatic, factori ereditari. Uneori, însă, celulita se dezvoltă chiar dacă nu există niciun factor menționat care să o condiționeze.

Noutatea bună este că poți aplica măsurile de îngrijire corespunzătoare pentru a ajuta la reducerea celulitei și obținerea unui aspect sănătos al pielii!

Scrub detoxifiant pentru corp cu cărbune activ și Gel anticelulitic profesional cu Yerba Mate și Cofeina de la Lirene Science Laboratory

Brandul Lirene este fondat de o echipă de femei experți (biologi, tehnologi și dermatologi) care conduc cercetări complexe și creează formule cosmetice inovatoare, pentru a ajuta femeile să se simtă frumoase și atrăgătoare. Lirene Science Laboratory urmează tendințele și fac noi descoperiri, pentru a crea produse cosmetice unice și inovatoare.

Scrub detoxifiant pentru corp cu cărbune activ

Cu acțiune exfoliantă și anti-celulită, scrubul elimină eficient celulele moarte ale pielii, rugozitatea și îngroșarea pielii, netezește pielea oferindu-i fermitate și delicatețe la atingere.

Exfoliantul intens pe bază de corindon conține până la 3 tipuri diferite de particule ecologice de peeling ce oferă o curățare profundă eliminând eficient chiar și epiderma puternic keratinizată.

Ingrediente active:

Vitamina E

Este un inhibitor și antioxidant împotriva acțiunii radicalilor liberi. Deficitul de vitamina E în piele determină conduce la deteriorare celulară și cauzează îmbătrânirea pielii.

Extract de miere

Stimulează procesele de regenerare, având acțiune nutritivă și conferind elasticitate pielii.

Corborundum mineral Alumina

Masajul cu particule de corindon stimulează microcirculația la nivelul pielii, făcând-o vizibil mai fermă și consolidată.

Gel anticelulitic profesional cu Yerba Mate și cofeină pentru fermitatea pielii

Gelul inovator reduce celulita apoasă și țesutul adipos asigurând un efect intens de fermitate și modelarea formelor corpului.

Complex de plante pentru o piele fermă și suplă

Expertii de la Lirene Science Laboratory au creat un gel profesional pe bază de ingrediente active derivate din plante pentru combaterea celulitei ce acționează în 3 etape:

1. Reducerea grosimii stratului de țesut adipos

2. Inhibarea creșterii adipocitelor (celulelor grase)

3. Reducerea cantității de substanță grăsoasă

Gelul anticelulitic pentru fermitatea pielii conține un complex de plante cu Yerba Mate și Cofeină ce conferă fermitate și suplețe pielii.

Gelul reduce țesutul adipos, subțiind coapsele, modelează formele corpului și reduce vizibilitatea celulitei. Acidul hialuronic cu masă moleculară mare și uleiul de jojoba îmbunătățesc textura pielii, aceasta devenind elastică, fermă și netedă. Gelul conferă un efect intens de fermitate și slăbire grație unei consistențe ușoare cu absorbție rapidă. Reduce stratul de grăsime subcutanată cu până la 34%. Oferă netezire 100% și îmbunătățește rezistența pielii.

Restabilește fermitatea, suplețea și elasticitatea în proporție de 96%

Testat dermatologic. Testele au fost efectuate in vitro, respectiv in vivo, pe un grup de 28 de femei.

Ingrediente active: Glicerina, Extract de portocala, Ulei de jojoba, Acid hialuronic, Carnitina, Extract din floare și semințe de Creasta cocoșului, Extract de alge marine, Yerba mate, Extract de stevie, Extract de busuioc sălbatic, Cofeină, Lecitina, Atelocolagen, Extract de iarba tigrului.

Gama Lirene Anticelulitica conține produse special create, bazate pe ingrediente naturale, care vin în ajutorul luptei împotriva celulitei.

Lirene oferă o serie de 3 tratamente speciale de ardere a grăsimilor și remodelare corporală.

Produsele conțin ingrediente active de ultimă generație cu efect anticelulitic pentru o piele fermă: Activator celular, Protectie re-Hydro, Complex de slăbire, Cafeina, 3% Cellu Out, Yerba Mate, Stevia. Comandă produsele pe www.makeup.md

Moldovenii care muncesc legal în Spania vor putea beneficia de ajutoare sociale
Articolul anterior
Lichid simplu, vândut la negru ca vaccin Pfizer cu o mie de dolari bucata
Articolul următor
Alte articole interesante