Sebocalm – frumusețe și inovație!

Atunci când vine vorba despre îngrijirea și menținerea tinereții tenului, fiecare vârstă are propria gamă de produse și rezultatul devine întotdeauna plăcut în funcție de calitatea produselor.

separator

Brandul celor mai bine vândute produse cosmetice din Israel este SeboCalm.

SeboCalm manifestă grijă și atenție în rutina zilnică de îngrijire a pielii sănătoase. Este vorba despre o serie de produse speciale din gama produselor SeboCalm cu Inovații, ce combină cele mai noi tendințe din industria cosmetică. În acest context, o atenție deosebită merită Crema SeboCalm cu Retinol recomandată pentru aplicare doar pe timp de noapte.

Elaborarea Cremei SeboCalm cu Retinol se bazează pe cele mai noi formule, oferind încetinirea procesului de îmbătrânire, eliminarea rapidă și eficientă a ridurilor, refacerea celulelor pielii, asigurând un nivel optim de saturare și hidratare. Acest produs este bogat în vitamine, extracte de plante medicinale și aminoacizi.

Ingredientele active îngijesc intensiv pielea, lăsând-o netedă, suplă și radiantă.

Pe timp de zi, SeboCalm vă recomandă să folosiți un alt produs și anume SeboCalm Crema de zi cu protecție solara SPF28 UV + UVB, care netezește și hidratează pielea pe parcursul întregii zile, eliminând în mod eficient liniile fine și ridurile și îmbunătățind instantaneu aspectul tenului.

Formula complexă a acestei creme unice are la bază elemente active, ce pătrund în straturile profunde ale pielii, prevenind apariția de alte noi riduri sau hiperpigmentarea.

Interzis cu fustă la școală! În ce țară se întâmplă
Articolul anterior
Unele categorii de bugetari din municipiul Chișinău vor beneficia de suplimente la salariu
Articolul următor
Alte articole interesante