Secretele unui păr frumos și sănătos – produsele ESTEL Professional!

Păr lung sau păr scurt. Păr uscat sau gras, drept sau creț. Păr natural, colorat sau vopsit. Te-ai întrebat dacă ai grijă ca la carte de părul tău? Dacă folosești produse de îngrijire corespunzătoare sau dacă șamponul pe care îl folosești chiar este cel mai potrivit? În acest sens, compania ESTEL Professional este un ajutor de nădejde pentru o podoabă capilară frumoasă și mătăsoasă.

separator

Produsele cosmetice pentru îngrijirea părului de la compania ESTEL Professional corespund celor mai înalte standarde mondiale și îndeplinesc cele mai înalte cerințe. Crearea unei linii de îngrijire a părului de diferite tipuri include o varietate de produse începând de la șampon, balsam mască de păr, spray-uri până la vopsea de păr. Vei rămâne plăcut surprinsă de eficiența și eficacitatea acestora.

OTIUM AQUA
Hidratare intensă pentru părul tău! OTIUM AQUA hidratează părul și îl umple cu microelemente preţioase. Produsele sunt făcute pe baza unui complex puternic de hidratare. Componentele active pătrund eficient în structura părului și menţin umiditatea fără de a-l încărca. Părul capătă flexibilitate, elasticitate și luciu natural.

OTIUM XXL
Pentru părul matur, care are nevoie de o nouă suflare. Seria asigură o îngrijire minunată pentru părul lung. Armonia completă a componentelor active din compoziţia sa, permite hrănirea părului pe toată lungimea, asigură hidratarea lui profundă, mărirea rezistenţei structurii și a elasticităţii, amplificarea strălucirii părului. Cu OTIUM XXL părul lung arată minunat și este plin de forţă!

OTIUM UNIQUE
Pentru problemele specifice ale scalpului. Produsele din această serie au o acţiune benefică asupra scalpului, întăresc rădăcinile și umplu părul cu elemente hrănitoare. UNIQUE îngrijește delicat epiderma, normalizează secreţia de lipide și echilibrul hidric al scalpului, îmbunătăţește circulaţia sangvină la nivelul scalpului și ajută la rezolvarea problemelor scalpului.

OTIUM WAVE TWIST
Pentru bucle bine definite, pline de dinamism și vitalitate. Hidratează și hrănește părul. Catifelează buclele naturale și pe cele ondulate chimic. Menţine echilibrul hidric. Asigură densitatea părului pe toată lungimea. Seria conţine următoarele componente active: pantolactonă, proteine de mătase.

OTIUM MIRACLE REVIVE
Refacerea eficientă a părului degradat. Seria asigură o regenerare maximal de rapidă și eficientă de la rădăcini până la vârfuri. În urma regenerării părul capătă un luciu minunat, devine moale și mătăsos.

OTIUM DIAMOND
Pentru un păr neted și strălucitor ca diamantele. Complexul de substanţe active Diamond & Mirror (D&M) din compoziţia seriei are proprietatea de a pătrunde profund în structura părului, îl umple cu forţă și strălucire imitoare. Părul devine strălucitor, neted ca mătasea, flexibil și elastic. Părul atrage privirile și cucerește inimile.

LUXURY hair
Îngrijirea părului matur+protecţia culorii. Această serie reface părul lung, îi conferă vitalitate și strălucire și protejează culoarea. Se recomandă pentru părul lung și neascultător.

LUXURY volume
Un volum minunat+protecţia culorii.Această serie reprezintă cel mai ușor și cel mai eficient mod de a conferi părului un volum atrăgător pentru un timp îndelungat, de a reface segmentele deteriorate ale părului și a păstra nuanţa. Părul devine ușor și puternic, plin de volum. Se recomandă pentru părul vopsit subţire, deteriorat, care
are nevoie de volum.

LUXURY color
Protecţie maximală a culorii. Cu ajutorul seriei LUXURY COLOR putem păstra nuanţele intense impecabile, pline de viaţă și strălucire. Seria ajută la protejarea maximală a culorii pentru un timp îndelungat, plus, conţine componente eficiente de îngrijire. Se recomandă pentru părul vopsit, care are nevoie de o protecţie maximală a culorii.

LUXURY blond
Protecţia culorii blond+refacerea părului. Întărește părul blond fragil și îi asigură hrănire și hidratare, păstrează nuanţa iubită pentru un timp îndelungat și îi conferă strălucire. Se recomandă pentru părul decolorat, cu șuviţe, care are nevoie de îngrijire și de o protecţie maximală a culorii.

Transferuri bănești printr-un singur click, grație unui nou serviciu lansat de FinComBank
Articolul anterior
Video! O britanică a fost desemnată ,,Cel mai bun profesor din lume”. Aceasta a câștigat premiul de un milion de dolari
Articolul următor
Alte articole interesante