Secretul de frumusețe al Gloriei Gorceag!

Majoritatea femeilor ar face orice pentru a avea un ten sănătos și strălucitor. Gloria Gorceag a primit frumusețea în dar, de la mama-natură. Ea este artista care arată impecabil, cu sau fără machiaj. Cu toatea acestea, interpreta este de părere că orice femeie are obligația mereu să-și întrețină frumusețea –  o floare trecătoare, pentru ca aceasta să reziste în timp, cât mai mult. Artista ne-a dezvăluit mai mule secrete din ritualul zilnic de îngrijire a tenului.

separator

,,Pașii mei, în întreținerea tenului, sunt foarte simplu de urmat: cele 8 ore de somn zilnice, o hidratare optimă și alimentația echilibrată. Îmi răsfăț tenul cu uleiuri naturale pe care le cumpăr din farmacie și evit cremele din comerț. Îmi curăț tenul seara, înainte să merg la culcare, indiferent dacă am purtat sau nu machiaj, iar de două ori pe săptămână aplic o mască preparată acasă, din fructe, miere și diverse uleiuri. E tot ceea ce fac pentru el și se pare că e foarte fericit!”, ne dezvăluie interpreta.

,,Masca cu miere este favorita mea, îmi îmbunătățește tonusul pielii, unora, care au tenul sensibil, le poate provoca iritație, însă nu e și cazul meu. Mierea estompează ridurile, elimină acneea, hidratează și întinerește tenul, grație antioxidabților și vitaminelor pe care le conține. De ce nu folesec creme din comerț pentru prevenirea ridurilor? Pentru că am găsit o alternativă, uleiul de argan, e un puternic hidratant al tenului. Acesta conține de până la 10 ori mai multă vitamina E decât uleiul de măsline. Chiar daca am tenul meu are tendință spre îngrășare, după ce folosesc uleiul de argan pielea devine netedă, luminoasă şi radiantă. Și în ultimul rând, e vorba despre starea lăuntrică. Dacă organismul se află într-o stare de stres și neliniște, tenul neapărat va trăda acest lucru. Armonia este cheia succesului în toate”.

Donații de peste 850 milioane de dolari pentru refugiați și apatrizi
Articolul anterior
Plăcintă cu varză – burek – de post!
Articolul următor
Alte articole interesante