Secretul unui ten hidratat și suplu pe timp de iarnă

Hidratarea este un pas important în ritualul de îngrijire a tenului. Chiar dacă respectăm recomandarea de a consuma minim doi litri de apă pe zi, pielea feței trebuie protejată și ajutată să își îndeplinească funcțiile, aceasta fiind cea mai expusă zonă la factorii externi de mediu. O piele sănătoasă înseamnă mereu o piele hidratată.

În rutina de îngrijire a tenului este important să ținem cont de anotimpul în care ne aflăm, dar și de tipul de ten, pentru a alege corect produsele de îngrijire. Iarna – poate să fie folosită o cremă hidratantă cu textura non-grasă, în timp ce în sezonul cald este potrivită o loțiune de hidratare ușoara ce nu încarcă porii.

Crema sau loțiunea hidratantă trebuie aplicate de doua ori pe zi, dimineața și seara. Dimineața, poți folosi o cremă cu o textură mai ușoară, iar seara este binevenită o cremă bogată în vitamine și substanțe hrănitoare ce oferă tenului posibilitatea să se hrănească și să se revitalizeze peste noapte.

Numismed Crema de față, zi și noapte, pH 5,5 Sensitve îți răsfață tenul, atât dimineața cât și seara, oferinfu-i sănătate și strălucire.

Crema pentru față Numismed are funcție specială de protecție, restabilește echilibrul natural de hidratare a pielii și ajută la atenuarea simptomelor de piele uscată, cum sunt senzațiile de iritație, arsură, strângere.

Valoarea pH 5.5 întărește manta acidă protectoare a pielii și protejează împotriva deshidratării. Ajută la refacerea funcţiilor naturale şi protectoare ale pielii. Complexul activ de pantenol, simcalmin, hidrolactol şi vitamina E fac pielea moale, suplă şi îi redau aspectul sănătos. Textura de emulsie ulei în apă permite absorbţia rapidă şi face pielea plăcută la atingere. Crema este o bază excelentă pentru machiaj.

Crema Numismed este recomandat pentru toate tipurile de piele.

Ingrediente active:      

 1. Panthenol – Este utilizat ca agent de hidratare, de asemenea pantenolul are efect antibacterian natural si regenerant asupra pielii.

2. Hydrolactol – Un ingredient activ dezvoltat special de Mann& Schröder, produs care include următoarele ingrediente: Lactat de sodiu (este sarea de sodiu a acidului lactic care este parte din factorul natural de hidratare al pielii (NMF). Acidul lactic reglează pH-ul fiziologic, astfel controlând colonizarea bacteriilor pe suprafața pielii.

3. SymCalmin  – extract natural de ovăz – reface și protejează pielea împotriva uscăciunii și mâncărimii, reduce inflamația și înroșirea pielii.

4. Vitamina E – Antioxidant, neutralizează radicalii liberi, stopează procesul de îmbătrânire, protejează contra razelor UV și a altor factori nocivi ai mediului.

Produs în Germania.

Achiziționează crema NumisMed în rețeaua ,,Farmacia Familiei”, acum cu reducere 20%. Promoția este valabilă în perioada 1-28 februarie!

Un tânăr francez i-a cucerit inima Irinei Rimes. Artista s-a mutat în Franța
Articolul anterior
Mesajul emoționant al președintelui ucrainean Vladimir Zelenski pentru soția sa
Articolul următor
Alte articole interesante