În sfârșit, poți dărui feței tale un masaj plăcut și relaxant în doar 2 minute!

La sfârșitul zilei, e posibil să observi că pielea devine moale la atingere, capătă o nuanță cenușie, apar cearcăne și pungi sub ochi. E evident, pielea este extenuată și are nevoie de relaxare. Noi îți oferim soluția: masaj facial revigorant timp de 2 minute!

separator

Masajul este prima procedură recomandată pentru tenul obosit, contribuie la îmbunătățirea circulației sangvine, la stimularea producerii colagenului și la asigurarea pielii cu oxigen și substanțe nutritive. Astfel, pielea devine mai elastică, se regenerează și radiază din interior.

Noua piesă detașabilă pentru masaj facial Skinvigorate Sonic™  îți oferă în doar 2 minute peste 24.000 de mișcări de micro-masaj, urmând conturul feței și al gâtului. Deja în 4 săptămâni, pielea va avea un aspect mai sănătos și tonifiat, iar ridurile fine se vor diminua.Mai mult… aplică serul preferat de la Mary Kay pe pielea bine curățată, iar piesa detașabilă pentru masaj facial va spori, prin acțiunea sa, eficiența și capacitatea de absorbție a acestuia în straturile profunde ale pielii.

Secretul piesei detașabile pentru masaj facial este simplu: apasă pe butonul de pornire al dispozitivului de îngrijire a pielii Skinvigorate Sonic™ și dăruiește pielii un masaj plăcut și relaxant timp de 2 minute.

Mary Kay îți propune să te înscrii la un test-drive cosmetic contactând un Consultant de frumusețe și să încerci efectul magic al noului Sistem de îngrijire a pielii Skinvigorate Sonic™.

Dacă nu ai un Consultant de frumusețe, sună la 022-259-800! Mary Kay te ajută!

De asemenea, poți trimite un mesaj pe pagina de Facebook Mary Kay Moldova

Atelier – Alege îngrijirea sănătoasă a tenului împreună cu Vichy
Articolul anterior
Vedetele care au ales să consume tutun altfel. Ce dispozitive utilizează
Articolul următor
Alte articole interesante