10 trucuri de frumusețe ciudate de la celebrități!

Pentru a arăta de milioane, vedetele internaționale apelează la proceduri, dureroase, grețoase și, pe deasupra, costisitoare. Cu siguranță, la unele trucuri n-ai apela, chiar dacă ai ști că sunt foarte eficiente. De exemplu, Kim Kardashian își injectează sânge în față, iar Victoria Beckham folosește măști pe bază de placentă animal.

separator

Jennifer Lopez arată extraordinar la 46 de ani. Pentru a-și diminua pofta de mâncare, vedeta miroase ulei de grapefruit. Pe cât de ciudat pare, pe atât de eficient este!Lady Gaga
ne-a obișnuit cu ciudățeniile ei. În ceea ce privește trucurile de înfrumusețare, cântăreața folosește bandă adezivă pentru a ține departe ridurile.

Ce crezi că folosește Sandra Bullock pentru a scăpa de cearcăne? N-ai să ghicești niciodată: cremă pentru… hemoroizi!

La cum arată Halle Berry, te-ai gândi că petrece ore întregi în saloanele de înfrumusețare. Pentru a ține celulita la distanță, vedeta are un truc foarte simplu: își freacă pielea cu zaț de cafea.

halle-berry

Frumoasa Zoe Saldana își menține părul strălucitor cu măști de… maioneză. Combinația de gălbenuș de ou cu ulei e foarte hrănitoare pentru păr.

Victoria Beckham ar face orice pentru a-și menține pielea tânără. Ea folosește măști pe bază de placentă animală, bogată în celule stem și elemente nutritive.

Kim Kardashian e, de departe, regina tratamentelor de înfrumusețare ciudate. Vedeta este fană a terapiei ”Dracula” și își injectează sânge în față, pentru a scăpa de riduri. Talia subțire credeți că nu cere sacrificii? Ba da! Când stă în casă, Kim poartă un corset care să-i accentueze silueta clepsidră.

kim1_1689120a

sursa

Naforniță se face designer!
Articolul anterior
Masează aceste 4 puncte de pe corpul tău și slăbește rapid!
Articolul următor
Alte articole interesante