3 moduri rapide de a-ţi prinde părul în vara aceasta!

Indiferent cât de mult ne-ar pl

separator
ăcea zilele de vară, multe din noi ne confruntăm cu o mică problemă. Cum ne strângem părul? Și cum e cald, iar părul lăsat pe spate nu este cea mai bună opțiune, iată trei idei de coafuri zilnice pe timp de caniculă.

3-moduri-ușoare-de-a-ţi-prinde-părul-în-vara-aceasta

Cocul împletit

În acest sezon împletiturile sunt la modă. Aşa că, acest coc la sigur îți va plăcea. Pentru a-l realiza ai nevoie de: agrafe, 2 elastice de păr, 2 cleştişoare de păr, un ondulator şi fixativ. Vezi în filmulețul de mai jos cum îl faci.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VfFPWJoUNOg

Coafură stil franţuzesc, dezordonat

Cu siguranţă, ai văzut foarte multe fete care optează pentru o coafură aparent dezordonată, dar foarte sexy. Părul coafat dezordonat este foarte sexy şi uşor de realizat. Ai nevoie de câteva clame, fixativ şi o bentiţă de păr. Începe prin a da volum în creştetul capului spre breton. După care formează o coadă spre ceafă şi începe să răsuceşti părul pe care îl prinzi cu agrafe ca pe un coc banană. La sfârşit, vei obţine un look dezordonat pe care îl vei cuminţi cu o bentiţă. Din filmulețul de mai jos te poți inspira.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ePoXEZSucYE

Coc lejer cu bentiţă

Pentru zilele în care nu dispui de timp ca să-ți aranjezi părul, s-au inventat coafurile lejere și uşor de realizat. Ai nevoie doar de o bentiţă şi câteva clame. În videoclipul de mai jos vezi cum poţi să-ţi faci o astfel de coafură.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4G2SZDvuVtU

Ce te împiedică să slăbești?!
Articolul anterior
Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, divorţează! Video
Articolul următor
Alte articole interesante