3 tunsori care te fac să pari mai slabă!

Tunsoarea potrivită îți poate micșora vizual chipul. Dacă ai fața rotundă, ar fi bine să eviți frizurile în linii drepte. Iată cum trebuie să te tunzi pentru a părea mai slabă!

separator

Lob sau bob lung

Bobul lung, care trece puţin peste linia maxilarului, este cea mai bună tunsoare pentru faţa rotundă. Îţi încadrează chipul, oferind senzaţia de subţiere a trăsăturilor. Evită tunsorile până la nivelul bărbiei sau pe cele cu o tăietură perfect dreaptă.

lob

Păr lung, tuns în scări

Dacă preferi părul lung, este foarte important să alegi o tunsoare în scări. În acest fel părul îţi va încadra chipul şi va tăia din volumul specific feţei rotunde. Te vor ajuta, de asemenea, să oferi impresia unei feţe alungite. Ai grijă ca părul să aibă suficient volum în partea de jos şi mai puţin în dreptul feţei.

par lung

Breton pe o parte

Un alt stil care alungeşte faţa rotundă este bretonul lung, pe o parte. Optează pentru un breton uşor filat, cu vârful subţiat, care să ajungă până la nivelul nasului. Vei atrage astfel atenţia asupra ochilor şi vei crea impresia unui chip mai puţin voluminos.

sursa

Incredibil! Ce fac elvețienii din resturile de carne!
Articolul anterior
Sucul natural care reglează tensiunea arterială
Articolul următor
Alte articole interesante