4 greșeli pe care le faci când te razi la subraț!

Deseori, după ce ne radem la subraț, ne trezim cu niște iritații care ne deranjează zile întregi. Pentru a evita aceste neplăceri, ține cont de următoarele reguli!

separator
radere-680x420

Renunţă la săpun atunci când te razi la subraţ

Având în vedere că pielea subraţelor este foarte sensibilă şi delicată, primul lucru pe care trebuie să îl ştii este că, pentru a evita accidentele, este bine să nu te razi niciodată pe pielea uscată sau folosind săpun. Cea mai eficientă metodă de îndepărtare a părului nedorit, cu ajutorul aparatului de ras, este folosind o spumă sau un gel special pentru radere.

Utilizează un aparat de ras de unică folosinţă

Al doilea lucru esenţial în procesul de radere este, bineînţeles, lama de ras. Cea mai bună variantă pentru care poţi opta în acest caz este reprezentată de aparatele de ras de unică folosinţă. Din păcate multe femei folosesc de mai multe ori acelaşi aparat şi, chiar dacă iniţial poate părea o idee bună, atunci când te vei alege cu o iritaţie de toată frumuseţea, iar subraţele te vor ustura zile în şir, vei regreta cu siguranţă că nu ai schimbat aparatul de ras. Tocmai de aceea aparatele de ras se găsesc într-o mulţime de variante, unele dintre ele foarte accesibile, pentru că sunt de unică folosinţă şi cel mai indicat este să le schimbi după fiecare radere.

Nu insista prea mult

Odată stabilite cele două reguli corecte ale îndepărtării părului cu ajutorul lamei de ras, ai grijă ca în timpul procesului de radere să nu treci cu lama peste aceeaşi zonă de prea multe ori. Lama trebuie sa meargă în direcţia opusă a creşterii firului de păr, iar două repetări sunt suficiente.

Nu folosi imediat după radere antiperspirantul

La finalul procesului nu folosi imediat antiperspirantul! Aşteaptă până când pielea se calmează, măcar 20-30 de minute şi abia atunci foloseşte un produs antiperspirant. Şi mai bine ar fi dacă te-ai rade la subraţ seara şi ai aştepta până a doua zi de dimineaţă pentru a aplica antiperspirantul.

Unica.ro

Tutorial. Bucle lejere în 5 minute!
Articolul anterior
Diana Grigor și Doina Sulac și-au demonstrat imaginația și priceperea la bucătărie. Vezi ce au gătit interpretele
Articolul următor
Alte articole interesante