4 obiceiuri care îți adâncesc cearcănele. Evită-le!

Dacă până acum credeai că ai cearcăne doar de la oboseală și de la nopținedormite, să știi că te-ai înșelat. Acestea pot apărea de la mai multe obiceiuri proaste. Iată care sunt ele:

separator

Te speli pe faţă cu apă caldă

Temperatura ridicată dilată vasele de sânge şi provoacă inflamarea ţesuturilor, ceea ce agravează cearcănele şi pungile de sub ochi. De asemenea, îţi usucă pielea, îndepărtând stratul natural de sebum, fapt ce conduce în timp la apariţia prematură a ridurilor. Foloseşte apă rece pentru a te spăla pe faţă.

Consumi prea multă sare

Excesul de sare blochează apa în ţesuturi, provocând inesteticele pungi de sub ochi şi aspectul de faţă umflată. Evită alimentele foarte sărate precum brânza, murăturile, chipsurile, măslinele în saramură, mezelurile şi nu adăuga prea multă sare în mâncare.

Dormi pe o pernă prea joasă

Un factor care declanşează apariţia pungilor de sub ochi este alegerea unei perne prea joase, care nu îţi susţine corect capul. În acest fel, lichidul se poate acumula în zona capului, fiind vizibil în special sub ochi, sub forma pungilor inestetice. Dormi pe o pernă care îţi susţine capul puţin mai sus decât nivelul corpului, astfel încât să previi acumularea de lichid la nivelul feţei.

Te demachiezi agresiv

Folosirea unei metode incorecte de demachiere, ce te obligă să aplici presiune în zona ochilor, poate fi responsabilăde accentuarea cearcănelor. Îndepărtează urmele cu ajutorul unui ulei natural de măsline, jojoba sau avocado.

sursa

Cum să slăbești repede… vizual? Tinka Fox știe secretul

Cine e atât de norocoasă să scape cu kilogramele nemodificate după mesele de sărbători, să lase aici un comentariu. Așa. Norocoaselor, vă invidiem profund :) pentru că muritoarele de rând se spetesc la sala de sport, măcar pentru câțiva centimetri arși pe lună. Pe actrița Tinka Fox o putem lăuda cu niște paramenti minunați, deși recunoaște că nu este deloc prietenă cu sportul. Ne-am ținut scai de ea să îi aflăm secretul, care într-un final a fost dezvăluit.

🌐 Fii la curent cu noutățile LYTESS MOLDOVA:

Instagram: https://www.instagram.com/lytess_moldova/

Olesea Sfeclă despre epilare definitivă: ”Nu poți uita de părul nedorit în câteva zile”

Să fii gata mereu să porți costum de baie nu mai este un lux, ci mai degrabă o normalitate. Actrița Olesea Sveclă este norocoasa care a găsit secretul, după multe căutări, și e gata să ni-l spună și nouă.

Ești gata să îl afli și tu?

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:
Instagram
Facebook

Aliona Triboi: adevărata frumusețe este cea naturală, nu sunt fanul machiajului

Deși a crescut-o singură, mama a știut mereu să-i infiltreze interpretei Aliona Triboi dorința de a avea grijă de ea. “Oricât de ocupată aș fi nu uit să mă demachiez, este ceea ce fac indiferent de împrejurătăți”, ne spune artista în acest interviu.
Vă invităm și pe voi să îi aflați secretele de frumusețe și cum s-a simțit atunci când a testat noua gamă Equilibra, Vitaminica!

🌐 Fii la curent cu noutățile Equilibra Moldova:
Instagram
Facebook

Iată cum sunt ,,îngrăşaţi’’ puii înainte de a fi scoşi la vânzare!
Articolul anterior
Ținute all white și pantaloni evazați – tendințele sezonului cald!
Articolul următor