4 vedete care au un bust foarte sexy. Află cum îl îngrijesc zilnic!

Iată ce trucuri folosesc vedetele pentru a-şi întreţine decolteul:

separator

scarlet johansonScarlett Johansson

Pentru că are pielea sensibilă, Scarlett Johansson foloseşte loţiune delicată, cu puţin săpun, pentru a se spăla pe tot corpul. Actriţa aplică măşti hidratante şi pentru fermitate atât pe faţă, cât şi pe decolteu, iar un alt secret al său pentru bust ferm este oţetul de mere, pe care îl diluează cu apă şi îl foloseşte pe post de loţiune tonică.

154173l-581x0-w-a6c8d7f6Heidi Montag

Actriţa şi cântăreaţa americană a dezvăluit că îşi întreţine decolteul cu ajutorului masajului delicat. Vedeta îşi masează în fiecare seară sânii cu o loţiune pentru fermitate.

Evangeline LillyEvangeline Lilly

Devenită celebră după rolul din serialul de succes „Lost”, Evangeline Lilly îşi pune decolteul în valoare cu ajutorul machiajului. Actriţa aplică între sâni pudră bronzată mai închisă decât culoarea pielii, care oferă senzaţia de adâncime, şi prin urmare, impresia de sâni mai mari.

Sofia VergaraSofia Vergara

Frumoasa columbiancă ţine ridurile la distanţă de zona decolteului cu ajutorul cremei cu factor de protecţie solară, pe care o aplică şi pe sâni. Vedeta din serialul de comedie „Modern family” regretă totuşi că nu a pus acest truc în aplicare mult mai devreme, decolteul său fiind afectat de-a lungul anilor de razele ultraviolete.

Sursa

Stela Solomon, instructor Unica Sport: “Nimeni n-o crede că are fiică de 21 de ani!
Articolul anterior
Nata Albot alături de alte câteva moldovence vor găti pentru străini!
Articolul următor
Alte articole interesante