5 cadouri naturale pentru El de la Antos Cosmetică Naturală

Au rămas zile numărate până la 23 februarie. Ai hotărât deja ce cadou s

separator
ă-i faci iubitului, soțului, fiului sau tatălui? Compania Antos Cosmetică Naturală are darurile perfecte pentru bărbații din viața ta: produse de hidratare și revigorare, arome proaspete și intense. Răsfață-l de ziua lui cu produse bio-organice!

Alege din lista de mai jos cadoul ideal!

Loțiune după bărbierit

Acest produs hidratează pielea după acţiunea iritantă a aparatelor de ras şi are un efect calmant şi revigorant imediat. Conţine extract de muşeţel şi apă de hamamelis.

Cremă după bărbierit

Este foarte delicată, calmează pielea şi îi conferă prospeţime şi aromă, evitând formarea leziunilor tipice datorate utilizării produselor tradiţionale pentru ras. Conţine extracte de ceai verde, aloe, cimbru, fag sălbatic, măceş, echinaceea, calendulă, ulei de avocado, ulei de şofran.

Cremă pentru bărbierit

Această cremă, întinsă pe piele şi lăsată să acţioneze timp de câteva minute, pregăteşte pielea pentru ras datorită acţiunii uleiurilor emoliente pe care le conţine.

Conţine ulei de olive, ulei de cocos, extracte de aloe, propolis şi mentă pipărată.

Cremă de zi pentru bărbați

Pentru o hidratare profundă a pielii, ce îi menține pielea proaspătă pe tot parcursul zilei. Cu un parfum delicat masculin. Conţine extracte de ceai verde, aloe, cimbru, fag sălbatic, măceş, echinaceea, calendulă, ulei de avocado, ulei de şofran.

Apă de toaletă

Datorită elementelor persistente, apa de toaletă are un miros intens de flori de piersic, trandafir și iasomie, perfecta pentru alesul tău.

Cum arată verișoara Xeniei Deli!
Articolul anterior
Victoria Beckham: Doar alb și negru în 2015!
Articolul următor
Alte articole interesante