5 metode care te scapă de părul facial!

Ai câteva fire de păr pe față și ai impresia că toți le observă? Ai complexe din această cauză? Acum, e mai simplu ca niciodată să scapi de acestea deoarece există o mulțime de metode eficiente. Îți propunem 5 cele mai simple și mai inofensive proceduri, iar tu alege-o pe cea care îți convine!

separator

Depilarea cu creme

Aceste creme conţin substanţe chimice care descompun cheratina şi dizolvă firele de păr de la suprafaţa pielii. Se aplică rapid şi acţionează în câteva minute. Rezultatul se menţine două săptămâni.

Epilarea cu ceară

Acest tratament este unul dintre cele mai bune metode de îndepărtare a părului nedorit, inclusiv când vine vorba de mustaţă, obraji sau sprâncene. Îţi recomandăm să-l faci la salon, fiindcă e extrem de important cum îndepărtezi ceara și pentru a nu favoriza apariţia ridurilor în timp. În plus, această ceară este una specială, care nu irită tenul. Te sfătuim să alegi ceara rece sau aplicată la o temperatură cât mai scăzută.
Există şi epilarea cu benzi de ceară, pe care o poţi face uşor acasă, dar trebuie să ţii cont de un mic amănunt ca să nu te alegi cu foliculită (coşuri mici şi iritaţie): la fiecare nouă aplicare, foloseşte altă bandă, niciodată pe cea pusă anterior, chiar dacă ţi se pare că mai poate fi utilizată! În plus, trebuie să tragi cu putere, dintr-o mișcare, fixând ferm pielea cu degetele din două locuri.
Rezultatul se menţine patru săptămâni.

Pensarea

Cu o pensetă bună, îndepărtezi rapid câteva fire inestetice, dar, ca pielea să rămână netedă, ai nevoie de ceva mai mult. De curând, a apărut pe piaţă un aparat de epilat, cu un cap mic, special creat pentru epilarea facială. Acesta îndepărtează imediat şi cele mai mici fire de păr. Îl poţi folosi pentru curăţarea sprâncenelor, înlăturarea mustăţii, dar şi a altor fire rebele ce cresc pe te miri unde. Însă nu trece de la o zonă la alta înainte să dezinfectezi capul aparatului cu un tampon îmbibat în spirt.

Laserul

Întreabă medicul dacă poţi îndepărta părul prin epilare definitivă sau electroliză. Aceste tratamente distrug rădăcina firului. Laserul produce un fascicul intens de lumină care este absorbită de foliculii de păr, ceea ce-l face eficient pentru firele mai închise la culoare. Electroliza este recomandată pentru orice culoare de păr. Ca tratamentul să fie eficient, este bine ca mai întâi părul să fie depilat de câteva ori (nu smuls, ci îndepărtat de la nivelul pielii). După câteva sesiuni, vei scăpa definitiv de cele câteva fire de păr.

Decolorarea

Există soluţii speciale pentru decolorarea părului pe care ţi le recomandă medicul sau farmacistul, însă poţi prepara şi tu un decolorant natural. Stoarce o lămâie şi amestec-o cu apă, în părţi egale, apoi aplică mixtura pe faţă, pe zonele acoperite de păr, las-o să acţioneze câteva minute şi clăteşte abundent.

sursa

O tânără a vrut să-şi tatueze un trandafir pe gât, dar rezultatul a marcat-o pe viaţă: ”Arată ca o varză!”

Să-ți faci un tatuaj este un angajament mare și implică să ai multă încredere în artistul care urmează să te tatueze, pentru a nu avea surprize neplăcute la final. Având în vedere acest lucru, o femeie a pățit-o chiar pe pielea ei și i-a îndemnat pe alții să nu se grăbească să-și facă un tatuaj, scrie observatornews.ro.

Kiya Minx și-a regretat instant decizia de a se tatua. Și-a dorit un trandafir tatuat pe gât, însă, socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu…cea de la salon. La final, în loc să aibă tatuajul mult dorit, trandafirul s-a transformat într-o varză.

În videoclipul distribuit în contul ei de TikTok femeia a povestit despre incident.

„Știi cum spun oamenii să fii atent la tatuajele pe care le faci pentru că ai putea regreta când vei fi mai mare? Urăsc asta al naibii de mult. Tatuajul este atât prost și urât, Doamne, îl urăsc atât de mult. Și știi care e nebunia? Nu-mi place pentru că nu este ceea ce mi-am dorit. În primul rând, arată ca o varză. Să începem acolo, seamănă cu o varză. În al doilea rând, când îmi făceam tatuajul i-am spus tipului, acesta a fost primul meu tatuaj, l-am făcut când aveam 19 ani, i-am spus, nu pune umbrire. Și acest bărbat m-a convins să-i pun umbrire. Permit cuiva să mă convingă să obțin ceva ce va sta permanent pe corpul meu?. Îl urăsc cu adevărat și mereu vreau să-l acoper pentru că sunt atât de jenată de asta”, a povestit femeia revolatată, pe rețelele de socializare.

Oamenii au ținut să o liniștească

Oamenii au ținut să o liniștească și să o asigure că tatuajul este încă frumos și că nu poate fi asociat cu o varză. Totuși, mulți au fost de acord că nu ar putea să nu vadă varza odată ce le-a fost subliniată.

„Doamnă, de ce ați pomenit de varză? Vedeam un trandafir și acum nu pot să nu văd o varză. Este încă foarte frumos pentru ochiul străinului”.

„Am același trandafir pe șold și s-a micșorat cu adevărat, așa că arată ca o varză”.

Într-un comentariu ulterior, Kiya a explicat că intenționează să-și îndepărteze tatuajul de pe piele cu ajutorul unei proceduri cu laser.

Cum să slăbești repede… vizual? Tinka Fox știe secretul

Cine e atât de norocoasă să scape cu kilogramele nemodificate după mesele de sărbători, să lase aici un comentariu. Așa. Norocoaselor, vă invidiem profund :) pentru că muritoarele de rând se spetesc la sala de sport, măcar pentru câțiva centimetri arși pe lună. Pe actrița Tinka Fox o putem lăuda cu niște paramenti minunați, deși recunoaște că nu este deloc prietenă cu sportul. Ne-am ținut scai de ea să îi aflăm secretul, care într-un final a fost dezvăluit.

🌐 Fii la curent cu noutățile LYTESS MOLDOVA:

Instagram: https://www.instagram.com/lytess_moldova/

Olesea Sfeclă despre epilare definitivă: ”Nu poți uita de părul nedorit în câteva zile”

Să fii gata mereu să porți costum de baie nu mai este un lux, ci mai degrabă o normalitate. Actrița Olesea Sveclă este norocoasa care a găsit secretul, după multe căutări, și e gata să ni-l spună și nouă.

Ești gata să îl afli și tu?

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:
Instagram
Facebook

Medicul de la Floreşti se apără în cazul selfie-ului postat cu pacienta din sala de operaţii
Articolul anterior
Într-o țară din UE părinţii riscă să fie arestaţi dacă publică poze cu copiii lor pe reţelele de socializare
Articolul următor