5 sfaturi de frumuseţe de la vedete!

Înainte de a păşi pe covorul roşu, vedetele petrec ore bune înconjurate de cei mai buni specialişti, a căror misiune este să le facă să arate impecabil. Totuşi, divele au micile lor secrete de frumuseţe, pe care le pun în practică la nevoie, atât în viaţa de zi cu zi, cât şi cu ocazii speciale!

separator

“Mama ştie cel mai bine”

Beyonce a primit cel mai valoros sfat de frumuseţe chiar de la mama sa: „Ea spune mereu că frumuseţea exterioară e trecătoare, iar cea interioară e de durată!

Tot ea mi-a spus să-mi spăl machiajul de pe faţă înainte de culcare. Nu o fac întotdeauna, dar mă străduiesc”, marturiseşte diva.

Miranda-Kerr-wallpaper-miranda-kerr-32738028-1600-1200“Masajul de frumuseţe”

„Îmi masez tot corpul cu o perie de corp uscată”, marturiseşte îngerul Victoria’s Secret, Miranda Kerr, argumentând că această operaţiune „stimulează circulaţia sistemului limfatic, exfoliază pielea şi încurajează reînnoirea celulară.”

 leighton-meester-in-promotion“Frumuseţea e preţioasă”este de părere frumoasa actriţă Leighton Meester, care spune răspicat „ai grijă de pielea ta şi tratează-ţi părul ca pe o piesă vestimentară de mătase – ceva peste care n-ai pune nimic dur sau detergent…

Un alt sfat pe care diva îl urmează cu sfinţenie este: „foloseşte o cremă pentru protecţie solară; eu port machiaj zilnic la filmări, întotdeauna cu factor de protecţie integrat”.

imagesBuze expresive

Rihanna cea cu buze senzuale are trucul ei pentru a plusa la capitolul volum: „un make up artist m-a învătat să folosesc mereu contur de buze, iar acum sunt dependentă de el. Pentru a-mi face buzele sa pară mai pline, trasez linia puţin mai în afara conturului natural al buzei”.

51Rutina – mama frumuseţii

Nu-i aşa că ţi-ai dori să afli cum reuşeste Kim Cattrall să arate atât de bine la cei… 55 de ani ai săi? Ei bine, secretul ei este exfolierea zilnică: „o tot fac de vreo cinci ani. Îmi exfoliez întreg corpul, chiar şi scalpul – şi mă simt tare bine’’, mărturiseşte blonda.

Sursa: http://www.cosmopolitan.ro

 

10 trucuri care te fac mai sănătoasă la birou!
Articolul anterior
Stela Popa a născut un băieţel
Articolul următor
Alte articole interesante