6 lucruri pe care franţuzoaicele le evită în frumuseţe

Franțuzoaicele arată mereu impecabil. Acestea au unele secrete de frumusețe de care țin cont zi de zi. Iată 7 lucruri pe care franţuzoaicele evită să le facă pentru a arăta foarte bine în fiecare zi.

separator

EVITĂ: să ai ruj pe dinţi. Franţuzoaicele iubesc rujul roşu şi niciodată nu se întâmplă ca acesta să le rămână aplicat pe dinţi. Secretul? După ce ai aplicat rujul, introdu indexul între buze pentru a scăpa de excesul care-ţi poate ajunge pe dantură.

EVITĂ: să porţi nuanţa greşită de fond de ten. Niciodată nu vei vedea o femeie din Franţa cu urme de fond de ten pe faţă sau cu diferenţe de nuanţe între ten şi gât. Acestea preferă să aplice fondul de ten astfel încât să poată ascunde imperfecţiunile, iar pentru asta, aleg întotdeauna produse care oferă un efect strălucitor şi luminos. În felul acesta, vor fi sigure că obţin un look fresh, scrie one.ro.


EVITĂ: să-ţi încarci sprâncenele cu prea mult produs. Aplică o cantitate mică de produs şi asigură-te că acesta va fi unul rezistent. De asemenea, poţi folosi ceară pentru sprâncene pentru a seta produsul şi o perie pentru a le aranja.

44136318235ba1e0f77556508bc76387

EVITĂ: să exagerezi cu conturarea feţei. Niciodată nu vei vedea o franţuzoaică să aibă nasul conturat şi pomeţi care să strălucească în lumina soarelui. Şi, pentru că ştiu cum să jongleze cu acest truc, îşi vor lumina zonele importante ale feţei într-un mod natural. Decât să aplici mai multe straturi de iluminator, optează pentru un ulei de faţă pe care să-l aplici pe pomeţi, nas şi conturul buzelor.

EVITĂ: să mergi la culcare machiată. Una dintre principalele preocupări ale franţuzoaicelor este tenul, iar acestea aleg să-şi îngrijească în profunzime pielea feţei evitând întotdeauna să se culce cu machiate.

EVITĂ: să-ţi usuci părul. Decât să-ţi usuci părul cu surse de încălzire care să-l deterioreze şi să pierzi ore în şir aranjându-l, poartă-l natural şi lasă-l să se usuce singur pentru o textură cât mai sănătoasă. Aplică un ulei special pentru păr care să te scape de firele rebele, iar părul tău va avea un aspect trés chic.

1f2819dcb0dc7ff14e21f9162efe8ad5

9 plante pe care trebuie să le ai în casă! Purifică aerul și neutralizează toxinele
Articolul anterior
Obiceiuri simple care te ajută să slăbeşti!
Articolul următor
Alte articole interesante