7 trucuri pentru buze mai pline!

Dacă nu ești înzestrată cu buze ca ale Angelinei Jolie, dar întotdeauna ai visat la ele, apelează la trucurile de mai jos. Cu siguranță, buzele tale nu se vor mări peste noapte, însă vor arăta mai pline.

separator

Folosește rujuri în nuanțe luminoase: dacă vrei ca buzele tale să pară mai mari, stai departe de culorile închise. Alege nude sau diverse nuanțe de roz pentru a-ți face buzele să pară mai mari, scrie glamour.ro.

Nu folosi rujuri mate: dacă vrei să creezi iluzia unor buze mai mari, folosește gloss-uri sau rujuri cremoase, în locul celor mate. Dacă rujurile cu efect lucios nu se numără printre preferatele tale, folosește doar puțin gloss pe mijlocul buzei de jos pentru a da impresia unor buze mai pline.

Exfoliază-ți buzele cu zahăr: exfolierea este necesară nu doar pentru îndepărtarea celulelor moarte, dar și pentru creșterea circulației sangvine la nivelul buzelor. După exfoliere, buzele vor avea o nuanță roze și extra volum. Folosește balsam de buze după procedură.

Adaugă ulei de mentă în balsamul de buze: pe lângă efectul de răcorire, menta îți face buzele să pară ceva mai umflate. Pune una sau două picături de ulei de mentă în balsamul tău de buze (alege un balsam cremos pentru a le putea amesteca).

Conturează-ți buzele: îți poți face buzele să pară mai mari dacă trasezi un contur puțin mai sus de nivelul buzelor. Folosește un creion de buze nude și desenează conturul fix deasupra buzelor. Apoi sterge ușor liniile pentru a nu se mai vedea prea bine.

Folosește anticearcăn: după ce aplici rujul, folosește anticearcăn în jurul buzelor pentru un efect 3D. Alege un anticearcăn într-o nuanță ceva mai deschisă decât nuanța ta și apoi tapotează bine pentru a nu se vedea. Astfel buzele tare vor fi mai vizibile, mai ales dacă alegi culori deschise.

Alege un gloss cu efect de mărire a buzelor: în fiecare magazin de beauty vei găsi multe tipuri de astfel de glossuri. Le poți aplica peste ruj. În câteva minute, buzele tale vor părea mai pline, iar efectul ține câteva ore.

Tocăniţă de pui, cu ciuperci şi măsline
Articolul anterior
Doi tineri din Moldova lansează un site cu informaţii despre toate spitalele din lume!
Articolul următor
Alte articole interesante