Adela Prisăcari: Ce faci ca să ai un ten de Miss!

Miss Europe Queen of Nation 2018 este titlul care a făcut-o să creadă și mai mult în frumusețea ei, deși nu este vânător de premii. Adela Prisăcari nu cheltuie o avere pe produsele de îngrijire. Știe cum să le aleagă corect.

separator

Odată cu venirea sezonului estival, se petrec schimbări si la nivelul pielii, iată de ce ingrijirea tenului trebuie făcută cu produse corespunzatoare nevoilor acestuia. Gama de produse NumisMed UREA dezvoltată în colaborare cu medici dermatologi, conține produse variate, de la crema hidratantă de zi și de noapte, la creme de corp, de mâini și de picioare, Deo roll-on pH 5.5 care reglează și reduce transpirația excesivă, permițând pielii să respire. Loțiune igienă intimă pH 4.2 curăță și dezinfectează pielea fără a o leza. Crema de zi, hidrateaza tenul pina straturile profunde,înbunătățind elasticitatea, promovind  descuamarea celulelor moarte din stratul cornos.

Crema de față dermatocosmetică pentru noapte cu Uree 5% pentru piele uscata si foarte uscata  cu 5% uree+hyaluron. Stimuleaza regenerarea pielii si se activeaza peste noapte, reconstruind astfel bariera de lipide de protectie.

Balsamul dermatocosmetic cu uree 10% pentru picioare uscate si foarte uscate ofera o ingrijire speciala pentru calcaie.  Folosit cu regularitate acest balsam va reda supletea si moliciunea pielii.

Folosirea regulată a produselor NumisMed Uree ajută în mod eficient la normalizarea echilibrului hidrolipidic a pielii. Aceste produse sunt recomandate  pentru îngrijirea și protecția pielii extrem de uscateși  sensibile.

Gama NumisMed poate fi găsită în rețeaua Farmacia Familiei.

Partenerii noștri
alte Articole interesante