Află ce face Heidi Klum ca să fie atât de frumoasă!

heidi-klumAre 39 de ani, iar chipul şi tonusul ei ara

separator
ca ale unei femei de 20. Dacă pentru unele femei este dificil acest lucru, vedeta declară ce pentru ea este destul de ușor să se mențină.

„În zilele mele libere încerc să nu mă machiez aproape deloc. Din acest punct de vedere, nu sunt o persoană complicată, nu am tone de creme. Prefer simplitatea.”, a declarat fotomodelul Heidi Klum.

heidi-klum-5Iar pentru a se ține în formă aceasta ține pasul cu ritmul copiilor. „Dacă nu poţi alerga după copiii tăi, nu este de bine. Apoi, împlinesc 40 de ani, nu 70, iar la vârsta asta trebuie să alergi după proprii tăi copii. Mama mea este mai slabă decât mine, cred că am avut-o pe ea ca model. Noi nu prea stăm degeaba, avem întotdeauna ceva de făcut „, a declarat frumoasa Heidi.

Modelul consideră că întotdeauna că este loc de mai bine:“ La fel ca celelalte mame, încerc să găsesc timp numai pentru mine. Am inclus exerciţiile în programul meu zilnic: îmi plimb câinii sau sar trambulina cu copiii mei. În timpul verii mă duc la plajă cu ei şi, în loc să stau pe un scaun privindu-i, mă implic în tot ceea ce fac ei. Secretul este să fii activ, ori de câte ori o poţi face”.

În ceea ce priveşte alimentaţia, Heidi Klum crede în dictonul „a mânca orice cu moderaţie este foarte benefic”.

heidi-klum-6„Niciodată nu am ţinut o dietă. Întreaga mea viaţă de model s-a schimbat când m-am mutat în SUA. Dar trebuie să faci lucrurile aşa cum trebuie: să consumi multă apă, să practici sport, alimentaţia să fie sănătoasă, fără prea mulţi carbohidraţi, să înţelegi ce pot face alimentele corpului tău.

Poţi alege paste din când în când, dar nu mereu. Moderaţie şi jonglerie, acesta este secretul. Nu beau mult alcool, are o mulţime de calorii şi este foarte dăunător organismului. Uneori îmi place un pahar de vin sau, în timpul verii, optez pentru o bere. Însă, în general, oamenii beau mult, iar cu asta nu sunt de acord”, a conchis vedeta.

Mamele vedete își petrec absolvenții în învățământul superior. Vezi ce au ales!
Articolul anterior
Sfaturile soțului pentru soție: prețioase și amuzante, dar totuși… ia aminte!
Articolul următor
Alte articole interesante