Ai tenul deshidratat și lipsit de strălucire? Află cum să-l îngrijeşti corect!

La sfârşitul iernii pielea noastră tinde să fie uscată, deshidratată, lipsită de vitalitate şi prospeţime. Aceste probleme sunt generate de lipsa unor nutrienți în organism, cauzată de o alimentație săracă în vitamine și minerale. Inclusiv, aerul rece și vântul de afară afectează sănătatea tenului nostru. De aceea, în acestă perioadă pielea are nevoie de o îngrijire mai specială.

separator

Balsamul  nutritiv intens pentru pielea uscată.

AquaPrecis BaumeOdată cu venirea primăverii, pielea este mai deshidratată din cauza temperaturilor scăzute din sezonul rece. De aceea, este indicată folosirea balsamului nutritiv URIAGE AquaPRECIS pentru piele uscată. Complexul H2O asigură hidratarea celulară, dinamică şi durabilă, adaptată necesităţilor pielii uscate, iar agenţii anti-poluare asigură efectul detoxifiant. Acest balsam  nutritiv miraculos se recomandă pentru îngrijirea cotidiană a pielii foarte uscate Poate fi folosită ca și cremă de zi şi/sau cremă de noapte.


AquaPrecis gel contur ochiGelul pe bază de acid hialuronic
şi complexul H2O pentru zona de contur a ochilor.

Pielea din jurul ochilor este mult mai subţire şi sensibilă decât restul tenului. Primăvara ea are nevoie de cea mai mare îngrijire. Gelul  hidratant cu acid hialuronic URIAGE AquaPRECIS  este ideal pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor: hidratează intensiv pielea, netezeşte liniile fine şi înlătură rapid semnele de oboseală (edemele, pungile şi cearcănele). De asemenea, are un puternic efect detoxifiant și asigură protecţie pielii față de agresiunile cotidiene.

AquaPrecis expres-mascaMasca hidratantă cu complexul H2O şi acid hialuronic.

Factorii poluanţi din atmosferă precum şi pierderea excesivă a apei din straturile pielii reprezintă principalii factori care duc la un ten deshidratat. Pe lângă cremele hidratante, trebuie să folosești şi măşti ce conferă elasticitate pielii.

Datorită acidului hialuronic, masca-expres URIAGE  Aqua PRECIS este o veritabilă baie de apă pentru piele: hidratează straturile profunde ale epidermei, redă strălucire şi prospeţime tenului. Se recomandă pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cel sensibil.

Iar dacă ai tenul uscat sau normal și sensibil în același timp, poţi apela la Crema-confort pentru ten uscat URIAGE AquaPRECIS,  cu o textură bogată, cremoasă, ce înlătură senzaţia de disconfort. Este potrivită și ca bază de machiaj.

AquaPrecis gel crema racoritorGelul-cremă pentru îngrijirea tenului normal şi mixt.

Tenul normal şi mixt pare să aibă un aspect sănătos, însă asta nu înseamnă că nu are nevoie de o îngrijire sistematică. Pentru acest tip de piele gama de produse URIAGE  recomandă folosirea gelului-cremă Aqua PRECIS cu textură „oil-free” ce conţine suplimentar şi agenţi matifianţi. Asfel pielea ta va străluci 24 din 24 de ore, fiind protejată la maxim de factorii nocivi externi.

AquaPrecis Fluid protector SPF20Fluidul  protector hidratant pentru toate tipurile de piele.

Nivelul optim de hidratare  a feței poate fi menţinut atât printr-un aport hidric corespunzător, cât şi prin folosirea unor produse cosmetice special concepute să menţină apa la nivel cutanat. Fluidul  protector  SPF 20 URIAGE AquaPRECIS  hidratează şi protejează pielea de toate agresiunile mediului înconjurător: poluare, radicali liberi, raze ultraviolete anti-UVA/UVB. Se recomandă  pentru toate tipurile de piele, inclusiv a tenului sensibil.

Ai grijă de sănătatea tenului tău cu ajutorul produselor Uriage Aqua PRECIS!

uriageLaboratoires dermatologiques d’Uriage – 98,
Avenue de la republique 92400 Courbevoie, France
www.labo-uriage.com

Femeile din viaţa lui Mihai Ciobanu!
Articolul anterior
Nu știi cu ce să-l surprinzi de Valentine’s Day? Vezi câteva idei!
Articolul următor
Alte articole interesante