Andreea Bănică și-a donat părul!

Interpreta de peste Prut a făcut un gest admirabil. Aceasta și-a donat 30 cm din podoaba capilară în memoria mamei sale care a murit din cauza cancerului cu ani în urmă.

separator

andreea-banica

La îndrumarea hairstylist-ului Adrian Perjovschi, vedeta a renunţat la părul lung şi a ales o nouă tunsoare, cool, sexy şi fresh, făcând în acelaşi timp un gest nobil: a donat 30 de cm de păr pentru crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer, scrie viva.ro.

„După ce am născut am simţit nevoia de ceva nou, de o schimbare radicală. Am ales o tunsoare la modă, cool, sexy, la sfatul specialiştilor. Eniko Szanto şi Adrian Perjovschi sunt „vinovaţi” de noul meu look de care sunt foarte încântată. Nu am mai avut părul aşa de când m-am lansat, cu trupa Exotic. Începe o nouă etapă în viaţă mea, ca mamă a doi copii şi vreau să fiu un model pentru toate femeile prin modul meu de a fi. Simt că am evoluat şi vreau să marchez o nouă etapă a vieţii mele ca pe o pânză albă pe care încep să scriu lucruri frumoase care sper să vă inspire şi să vă bucure”, a spus Andreea Bănică.

Prin donaţia sa, artista s-a alăturat campaniei „Vieţi împletite” iniţiată de Fundaţia Renaşterea pentru crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu cancer:

„Mi se pare foarte important să ajutăm cum putem, aşa că am fost foarte bucuroasă să pot mă alătur astăzi acestei cauze nobile”, a mai adăugat artista.

andreea-banica2

Stilista Olia Stepanenco a dus ţinutele unui brand autohton tocmai în paradisul exotic din Bali!
Articolul anterior
Vino la o sesiune de shopping cu personal shopperul Evghenii Malinovski!
Articolul următor
Alte articole interesante