Antos Cosmetică Naturală ți-a împachetat cadourile. Tu pe care îl alegi?

Crăciunul și Revelionul sunt cele mai potrivite sărbători, în care-i poți surprinde pe cei dragi cu daruri alese. Dacă nu vrei să lași totul pe ultima sută de metri, trebuie să te gândești de pe acum ce cadouri vrei să le faci părinților, soțului, copiilor și prietenilor.

separator

În acest an, nu oferi daruri banale, pe care nimeni nu le va folosi ulterior. Cele mai potrivite cadouri, de care fiecare persoană are nevoie, sunt cosmeticele. De aceea, nimic nu ar fi mai potrivit decât un set de produse bio.

IMG_1779

Antos Cosmetică Naturală a creat cadourile perfecte de Sărbători, care te vor inspira să începi un stil de viață sănătos. Mai mult, Compania îți oferă și 15% reducere la toată gama de produse!

Set pentru mame moderne: cremă hidratantă cu proteine de orez; crema hidratantă de zi; cremă nutritivă.

IMG_1763

Set pentru îngrijirea copiilor: gel de duş pentru copii; şampon pentru copii; săpun lichid delicat; unguent cu propolis.

IMG_1876

Set pentru partener: loţiune pentru bărbierit; cremă pentru bărbierit; cremă după bărbierit; cremă de zi pentru bărbaţi.

IMG_1854

Set pentru prietene: cremă pentru make-up, pudră minerală, pensulă.

IMG_1844

La procurarea unui set de cosmetice naturale, Compania Antos îți oferă cutia pentru cadouri gratis!

IMG_1787
IMG_1789
IMG_1810
0002 0022 0021 0023 0028
0027 0026 0025 0024

Nu pierde oferta, alege cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi. Sărbători Fericite!

Antos-la-cosmetica-italiana-per-eccellenzaAntos

mun.Chișinău, str. Mihai Eminescu 66
tel.(373 22)23-23-35,  069026886

O tânără a vrut să-şi tatueze un trandafir pe gât, dar rezultatul a marcat-o pe viaţă: ”Arată ca o varză!”

Să-ți faci un tatuaj este un angajament mare și implică să ai multă încredere în artistul care urmează să te tatueze, pentru a nu avea surprize neplăcute la final. Având în vedere acest lucru, o femeie a pățit-o chiar pe pielea ei și i-a îndemnat pe alții să nu se grăbească să-și facă un tatuaj, scrie observatornews.ro.

Kiya Minx și-a regretat instant decizia de a se tatua. Și-a dorit un trandafir tatuat pe gât, însă, socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu…cea de la salon. La final, în loc să aibă tatuajul mult dorit, trandafirul s-a transformat într-o varză.

În videoclipul distribuit în contul ei de TikTok femeia a povestit despre incident.

„Știi cum spun oamenii să fii atent la tatuajele pe care le faci pentru că ai putea regreta când vei fi mai mare? Urăsc asta al naibii de mult. Tatuajul este atât prost și urât, Doamne, îl urăsc atât de mult. Și știi care e nebunia? Nu-mi place pentru că nu este ceea ce mi-am dorit. În primul rând, arată ca o varză. Să începem acolo, seamănă cu o varză. În al doilea rând, când îmi făceam tatuajul i-am spus tipului, acesta a fost primul meu tatuaj, l-am făcut când aveam 19 ani, i-am spus, nu pune umbrire. Și acest bărbat m-a convins să-i pun umbrire. Permit cuiva să mă convingă să obțin ceva ce va sta permanent pe corpul meu?. Îl urăsc cu adevărat și mereu vreau să-l acoper pentru că sunt atât de jenată de asta”, a povestit femeia revolatată, pe rețelele de socializare.

Oamenii au ținut să o liniștească

Oamenii au ținut să o liniștească și să o asigure că tatuajul este încă frumos și că nu poate fi asociat cu o varză. Totuși, mulți au fost de acord că nu ar putea să nu vadă varza odată ce le-a fost subliniată.

„Doamnă, de ce ați pomenit de varză? Vedeam un trandafir și acum nu pot să nu văd o varză. Este încă foarte frumos pentru ochiul străinului”.

„Am același trandafir pe șold și s-a micșorat cu adevărat, așa că arată ca o varză”.

Într-un comentariu ulterior, Kiya a explicat că intenționează să-și îndepărteze tatuajul de pe piele cu ajutorul unei proceduri cu laser.

Cum să slăbești repede… vizual? Tinka Fox știe secretul

Cine e atât de norocoasă să scape cu kilogramele nemodificate după mesele de sărbători, să lase aici un comentariu. Așa. Norocoaselor, vă invidiem profund :) pentru că muritoarele de rând se spetesc la sala de sport, măcar pentru câțiva centimetri arși pe lună. Pe actrița Tinka Fox o putem lăuda cu niște paramenti minunați, deși recunoaște că nu este deloc prietenă cu sportul. Ne-am ținut scai de ea să îi aflăm secretul, care într-un final a fost dezvăluit.

🌐 Fii la curent cu noutățile LYTESS MOLDOVA:

Instagram: https://www.instagram.com/lytess_moldova/

Olesea Sfeclă despre epilare definitivă: ”Nu poți uita de părul nedorit în câteva zile”

Să fii gata mereu să porți costum de baie nu mai este un lux, ci mai degrabă o normalitate. Actrița Olesea Sveclă este norocoasa care a găsit secretul, după multe căutări, și e gata să ni-l spună și nouă.

Ești gata să îl afli și tu?

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:
Instagram
Facebook

Nicoleta Luciu și-a scos implanturile de 3 kilograme! Poze
Articolul anterior
Soția lui Nicu Țărnă s-a tuns băiețește!
Articolul următor