Bronzul organic – frumusețe naturală în doar câteva minute!

Probabil că ai auzit despre bronzarea organică, dar nu cunoști în totalitate ce înseamnă această procedură, cum se realizează și cât de benefică este.

separator
Bronzul organic – frumusețe naturală în doar câteva minute!

Află de la specialiștii Centrului Medical “On Clinic” câteva sfaturi cum poți să ai un bronz natural, intens și sănătos, în același timp.

newmain1De ce bronzul organic?

Bronzarea organică reprezintă un sistem revoluționar în sfera procedurilor corporale, fiind, probabil, cea mai rapidă metodă de bronz estetic – aproximativ în jumătate de oră pielea este bronzată intens și uniform, soluția fiind absorbită imediat în piele.

Beneficiile bronzului organic

Dacă alegi să faci bronzarea organică, atunci fii convinsă că eventualele arsuri pe care le suferi în urma expunerii intense la soare, pot fi complet evitate. Este considerată cea mai nouă metodă de bronzare sănătoasă, fiind, în același timp, și un tratament anti-aging.

airbrush-tanningSoluția administrată având în compoziția sa extracte de aloe vera (cu efecte puternice de hidratare), o doza mică de acid hialuronic, vitamine, ceai verde (cu proprietăți regenerante și energizante pentru întregul organism), ginseng – toate benefice reîntineririi și fermității pielii. Mai mult, specialiștii promit că soluția pulverizată pe corp nu pătează derma, nu usucă pielea și nu provoacă riduri și, cel mai important, culoarea frumoasă a pielii devine vizibilă în doar 4 – 5 ore de la aplicare, atingând maximul de intensitate în numai 24 ore. Bronzarea organică are o acțiune sănătoasă asupra pielii. Se aplică prin pulverizare, cu un aparat cu turbină, o soluție naturală, menită să nuanțeze pielea într-un bronz frumos, la intensitatea care ți-o dorești!

Trebuie pregătită pielea înainte de bronzarea organică?

Pentru a beneficia de sesiunea de bronzare organică și pentru a menține constant o culoare perfectă, este necesar să efectuezi câțiva pași:

tanCu o zi înainte de ședința de bronzare, se va face un peeling corporal (pentru exfolierea pielii), nu se vor administra pe corp deodorante, loțiuni, creme sau uleiuri. Zona facială se va face demachierea cu 24 ore înainte de ședința de bronzare. Deși singurul ingredient care se poate lua pe haine imediat după procedura efectuată este bronzul instant (care se curăță la spălare, fără a lăsa pete). De aceea se recomandă ca să porți haine mai largi și de nuanțe închise în ziua procedurii. Preferabil sa te epilezi cu o zi anterior, iar dacă ai un eveniment important la care vrei sa apari într-o rochie, să efectuezi procedura de bronz cu o zi-doua înainte de petrecere.

Fii unica în această primăvară, fie că ai un eveniment important, o nuntă, o zi de naștere, sau pur și simplu vrei să arăți sexy, bronzul organic este soluția – rapid, eficient, uniform, fără raze UV, natural și sănătos. 

Scopul tău final e starea de sănătate maximă pe care ți-o dorești, iar prioritatea noastra este sănătatea pacientului! Doar după o consultație prealabilă, medicul terapeut îți poate oferi un pachet complet de prevenție, diagnostic și tratament.

Pentru a începe schimbarea spre bine, nu rămâne decât să suni imediat la numarul de telefon  0(22)  200-000  și  medicul  va depune toate eforturile necesare pentru ca rezultatele să apară cât mai repede.

Adresa noastră:
str. V. Alecsandri 90/1, tel. 20 00 00,
Web sait: www.onclinic.md

Strălucește în acest sezon cu cele mai stilate bijuterii!
Articolul anterior
Încă un moldovean în finala ”Românii au talent”
Articolul următor
Alte articole interesante