Cadoul perfect de sărbători de la Ivatherm

Ivatherm te ajută anul acesta să faci cadoul perfect celor dragi ție. Ce ne dorim cu toții, atât femeile, cât și bărbații, când vine vorba despre tenul nostru? Cu siguranță, multe dintre voi vor spune: Să oprim timpul în loc! Nu am găsit încă soluția pentru a opri timpul, însă știm cum să amânăm efectele lui. Prin combinația beneficiilor aduse de apa termală Herculane cu ingredienți activi inovatori, Ivatherm îți oferă soluția unui ten mai tânăr, mai luminos și sănătos.

separator

61885820

Pachet Anti-age UNA

Pentru că frumusețea e numai UNA, Ivatherm îți oferă o gamă anti-age cu extract de celule stem vegetale, cu un mecanism de acționare revoluționar, ce va stimula celulele stem de la nivelul pielii pentru a produce o cantitate mult mai mare de celule epidermice noi. Astfel, vei obține un ten mult mai ferm, mai luminos și întinerit. Cremele anti-aging UNA te vor ajuta atât să combați ridurile deja existente, dar și să previi apariția lor. Testele în vitro demonstrează reducerea vizibilă a adâncimii și numărului ridurilor, precum și creșterea fermității, a luminozității și refacerea conturului feței.


În perioada sărbătorilor, profită de pachetul promoțional în care primești conturul de ochi gratuit.

una pachet

Pachet Glykolift

Gama Glykolift îți propune o nouă abordare în lupta împotriva ridurilor și a timpului. Gama este formată dintr-un ser și o cremă cu efect de lifting. Serul este un produs anti-aging și anti-rid intrat de curând în rutina de îngrijire. Serul are capacitatea de a penetra tenul mult mai în profunzime decât crema, astfel efectele antirid fiind mult mai rapide și mult mai vizibile, pielea recăpătându-și fermitatea și elasticitatea. Crema vine în completarea serului, crescând eficacitatea acestuia, folosite împreuna au efect imediat și pe termen lung de netezire a ridurilor, oferindu-ți senzația de „ștergere a timpului”. Pentru a te bucura de acest „duo”, în această perioadă îți oferim crema cadou, caută în farmacii pachetele promoționale.

Nu ezita să alegi pentru tenul tău produse dermato-cosmetice, produse sigure, formulate și testate împreună cu medici și farmaciști și recomandate zilnic de aceștia. Dermatocosmeticele Ivatherm conțin apă termală Herculane, cu efect calmant și anti-iritant și le poți găsi în rețeaua farmaciilor Familia.

PACHET-GLYCOLIFT-500x500

Notă! Acestea, dar și alte produse, le poți găsi la expoziția Beauty de la C.I.E Moldexpo.

Ivatherm vă dorește sărbători fericite și un an nou plin de bucurii!

Jurnal TV se relansează pe 5 martie. Iată noua grilă de emisie
Articolul anterior
Mai mulți părinți sunt revoltați din cauza unei păpuși expuse la vânzare
Articolul următor
Alte articole interesante