Cadouri de sărbători la prețuri minime!

Cu toții știm că alegerea cadoului de Crăciun este o adevărată provocare. Iar compania Lady’s a decis să-ți vină în ajutor cu un nou catalog iarnă 2013-2014, plin de promoţii și surprize.

separator

Astfel, în noul catalog vei găsi deja binecunoscutul raport imbatabil calitate-preț, o selecție largă de produse cosmetice, parfumuri și accesorii.

poza Catalog

De asemenea, Lady’s a mai completat oferta de produse BIO pe baza de extracte din Melci și Ulei de Argan. Optează de sărbători pentru un Set Cadou Argan sau Set Cadou Melc de la Victoria Beauty, formate din: creme de față, creme de mâini, geluri de duș, mănuși pentru duș din material sintetic și borsete.

Adaugă pe lista de daruri și produsele noi din categoria BIO pe bază de extracte naturale din Mușețel și Aloe Vera, oferta include creme hidratante de corp și față, șamponuri și balsamuri de păr, sau produse pentru demachiere.

Pentru a-ți oferi posibilitatea de a cumpăra produse de tip cadou pe ladys.md , în categoria Promotii, ți-am pregătit o selecție de produse cu reduceri cuprinse între 10% și 20% față de prețul standard, iar dacă ești înregistrat pe site vei beneficia de un discount suplimetar de 25% .

Întrucât accesoriile sunt cele care fac diferența, ceasul Charls Delon poate constitui un accesoriu perfect pentru o ținută la trecerea dintre ani, transformând-o din una obișnuită în una de sărbătoare.

De ce trebuie să faci sport în timpul sarcinii!
Articolul anterior
Gonită din Italia cu un copil în braţe! Drama protagonistei Un Nou Inceput cu Unica!
Articolul următor
Alte articole interesante