Când este cazul să schimbi rimelul?!

Ți se usucă prea repede rimelul? Nu știi când trebuie să-l arunci și când este cazul să-l repari? Află 3 lucruri curioase despre cel mai folosit produs cosmetic din poșeta femeilor.

separator
183631l-640x0-w-0be7eaa9

Testul mirosului

Nu ştii când este cazul să-ţi schimbi rimelul? Un simplu test te-ar putea ajuta. Miroase tubul de mascara, iar dacă simţi un miros chiar şi foarte slab care îţi aminteşte de oţet, este un semn clar că trebuie să-l arunci. Formulele de mascara se pot deteriora chiar înainte de expirare sau înainte să se usuce, mai ales dacă le păstrezi în condiţii greşite. Nu-ţi lăsa poşeta sau trusa de machiaj în maşină, în zile călduroase, pentru că este cea mai scurtă cale către farduri şi produse cosmetice deteriorate, care pot deveni chiar nocive.

Mişcarea corectă

Atunci când scoţi pensula din tub, ai obiceiul de a o mişca înainte şi înapoi pentru a regla cantitatea de mascara care rămâne pe ea? Este o greşeală care te costă, în timp. Rimelul tău se usucă astfel mult mai repede şi devine dificil de aplicat, formând acele picături inestetice pe gene. Foloseşte în schimb o mişcare de rotire a pensulei înainte de o scoate din tub, pentru a controla cât produs rămâne pe aplicator şi pentru a preveni pătrunderea aerului.

Repară rimelul uscat

Dacă rimelul tău s-a uscat destul de mult la scurt timp după ce l-ai deschis, îl poţi repara foarte uşor, nu este cazul să-l arunci. Încălzeşte apă într-un vas mic şi apoi introdu tubul bine închis în apă. Lasă-l timp de câteva minute. Căldura va dizolva rimelul, care va deveni apoi la fel de cremos ca atunci când l-ai cumpărat.

sursa

Fanii despre piesa Nicoletei Nucă și a lui Cabron: „Mai bine moldoveanca o cânta singură”
Articolul anterior
Teo Trandafir: „Atâta şi-au bătut joc, şi atâta au râs, şi atâta m-au umilit”
Articolul următor
Alte articole interesante