Ce a pățit după ce a renunțat la machiaj!

O bloggeriță din Marea Britanie vrea să schimbe părerea societății despre frumusețe. Aceasta a a reacționat la criticile pe care le-a înfruntat în momentul în care a postat imagini cu ea nemachiată.

separator

Em Ford a stârnit un val de comentarii agresive în momentul în care a postat imagini cu ea nemachiată. „Ești urâtă” sau ”nici nu mă pot uita la ea” sunt doar câteva dintre reacțiile pe care le-au avut internauții, iar femeia a vrut să le arate cât de nedreaptă este percepția lor.

După aceste reacții, Em a realizat un filmuleț în care a adunat cele mai crude comentarii, dar și complimentele pe care le-a primit, pentru a arăta impactul pe care le-au avut asupra ei.

„De-a lungul ultimelor săptămâni am primit mii de mesaje de la oameni din toată lumea, care suferă de acnee, o problemă de nesiguranță și de lipsă de încredere de sine. Am vrut să fac un filmuleț care să arate cum social-media poate crea așteptări nerealiste atât în rândul bărbaților, cât și al femeilor. Una dintre provocările pe care le înfruntăm toți este că, în societate, suntem obișnuiți să vedem imagini false ale perfecțiunii și să ne comparăm cu standarde nerealiste de frumusețe, așa că riscăm să uităm cel mai important lucru: ești frumoasă! Ești frumoasă indiferent de cât de imperfectă te simți, indiferent de cât de supărată ești pe felul în care arăți sau cât de greu îți este să îți faci prieteni ori să ai încredere în tine. Crede în tine și nu lăsa pe nimeni să îți spună că nu ești frumoasă – nici măcar pe tine”, este mesajul lui Em Ford.

sursa

Ea este câștigătoarea ”Voice of Journalism”
Articolul anterior
Bijuterii pentru mireasă făcute handmade
Articolul următor
Alte articole interesante