Ce ar trebui să faci pentru un bronz uniform

Dacă crezi că pentru a obține un bronz perfect, ai nevoie doar de mult soare, află că greșești. E nevoie de o tehnică anume, iar noi îţi venim în ajutor cu câteva sfaturi utile.

separator
bronz

1. Exfolierea pielii. Înainte de a te expune soarelui, asigură-te că celulele moarte sunt îndepărtate și că pielea ta este revigorată.

2. Hidratarea pielii. Dacă problema exfolierii a fost rezolvată, atunci e timpul pentru hidratare. În procesul bronzării pielea e bine să o hidratezi ca să nu rămâi cu arsuri. Fie că o faci cu ajutorul unei loțiuni, fie cu un remediu naturist preparat chiar de tine acasă.

3. Crema de protecție. Deși cu toate ne dorim un bronz bine pronunțat, cel mai bine e să-l obținem treptat. Deoarece în lipsa cremei de protecție riști să-ți arzi pielea. Este recomandată o cremă cu minim 15% factor de protecție.

4. Timming. Pentru un bronz uniform pe toată suprafața corpului este de dorit să monitorizezi timpul în care te expui la soare pe o parte și pe cealaltă. Și nu vei avea un bronz neuniform.

5. Dușul rece. Nu doar te răcorește, dar e menit să atenueze temperatura înaltă pe care o resimte corpul tău. Pentru un ultim pas, o cremă hidratantă este tot ce trebuie să mai foloseşti.

Salată de fasole verde
Articolul anterior
Ce rochii trebuie să porți dacă ești însărcinată?!
Articolul următor
Alte articole interesante