Ce coafură îți poți face dacă mergi la sport!

Atunci când mergi la sală părul lăsat în mod natural și feminin de-a lungul umerilor nu este o soluție tocmai bună. Iar dacă te-ai plictisit de tradiționala “coadă de cal”, îți prezint și alte tipuri de coafuri care te pot ajuta să te antrenezi fără să te oprești pentru a îndepărta firele rebele de păr.

separator

1. Fishtail

Este o împletitură foarte practică. Unde mai pui că arată mult mai bine decât cea clasică, în 3 şuvițe.

Fishtail

2. Coc de balerină

Partea bună la acest tip de coafură este că părul nu îți atinge gâtul și nu se lipește de piele în timpul antrenamentului.

Coc de balerina

3. Coc “rotit”

Acest tip de coafură poate fi folosit atât în timpul antrenamentului, cât și după. Când îți vei desprinde părul, după antrenament, vor apărea câteva bucle chic și naturale.

Coc “rotit”

4. Banderola

Bandelora subțire, are avantajul de a te lăsa să respiri în voie, față de cea lată. Prinde părul într-un coc sau într-un ponytail, apoi ridică toate firele rămase cu ajutorul banderolei. Dacă ai breton, acest tip de coafură este foarte potrivit.

Banderola

5. Împletitura „de mireasă”

Este doar numele acestui tip de coafură, el nefiind extrem de “pretențios”. Nu este foarte greu de realizat, trebuie doar să faci împletitură în sens invers, adică ținând capul în jos.

Impletitura „de mireasa”

6. Crazy curls

O coafură perfecta pentru cei cu părul lung.

Crazy curls

7. Împletituri „looking pretty”

Și pentru că multe dintre voi vor să arate stylish chiar și la sală, puteți alege o serie de împletituri, care să se potrivească stilului și personalității voastre și pe care le puteți face singure sau la salon.

Impletituri „looking pretty” 2 Impletituri „looking pretty” 3 Impletituri „looking pretty”

Oohlala din pasiune pentru frumusețe: prețuri mici, confort și calitate

Uraa, deja primăvara „a bătut” la ușă, iar acesta este momentul potrivit pentru transformări 🌸

Salonul de epilare Oohlala de 5 ani activează din pasiune pentru frumusețe, confort și calitate!

Începând de astăzi, la prima ediție de #frumusețe, vă facem cunoștință cu specialiștii salonlui🥰

Stați alături de noi, urmează noutăți frumoase!🌸❤️

Cum să îți faci acasă propriul fond de ten, din ingrediente naturale

Fondul de ten reprezintă unul dintre cele mai utilizate produse de înfrumusețare din trusa unei femei. Fie că vrei să corectezi mici defecte, fie că vrei să dai puțină culoare chipului tău, este bine să folosești un fond de ten cât mai natural. În comerț se găsesc o mulțime de tipuri de fond de ten, însă multe dintre ele sunt pline de chimicale. Dacă ai probleme cu tenul sau pur și simplu vrei să folosești un fond de ten 100% natural, trebuie să încerci această rețetă.

Ingredientele necesare pentru fondul de ten

În timp ce majoritatea produselor de înfrumusețare naturale sunt extrem de scumpe, cele pentru bugetul tuturor sunt pline de chimicale. Astfel, o tânără a descoperit cum să își creeze propriul fond de ten acasă, din ingrediente naturale. Ai nevoie doar de amidon de porumb, scorțișoară, cacao, ghimbir și argilă bentonită. „M-am îndrăgostit de acest fond de ten. Îmi place acoperirea pe care mi-o oferă fără să îmi usuce pielea. Este făcut din ingrediente sănătoase, iar pe multe dintre ele le folosim în bucătărie”, a scris tânăra pe Livesimply.me.

Ingrediente pentru prepararea fondului de ten:

¼ cană amidon de porumb

2 linguri cacao pudră

½ linguriță scorțișoară

¼ linguriță ghimbir pudră

2 lingurițe argilă bentonită

Cum îți prepari acasă propriul fond de ten Modul de preparare este unul cât se poate de simplu, iar fondul de ten nartural este gata în doar 5 minute.

Toate ingredientele se pun într-un bol de non-metalic. Amestecă ingredientele, începând cu amidonul de porumb, ca bază. Adaugă toate ingrediedntele mai puțin cacaoa. După ce ai amestecat totul, adaugă câte o lingură de cacao, până ajungi la culoarea pe care ți-o dorești.

Testează fondul de ten punând o cantitate mică pe chip sau pe braț, cu un deget sau cu o pensulă. Ar putea dura puțin până vei ajunge la nuanța dorită, însă merită efortul.

Fondul de ten se depozitează într-un mic borcan. Se aplică cu ajutorul unui burețel sau al unei pensule.

sursa

Ce este un ser facial?

Chiar dacă serurile faciale există pe piață deja de ceva timp, confuzii mai există: hidratează, dar nu este o cremă, poate fi uleios, dar nu este un ulei facial, e apos, dar nu este o esență florală. Tocmai de aceea, astăzi, dorim să vă explicăm despre ce este un ser facial, pentru a ne clarifica cu privier la acest produs cosmetic ultra eficient pentru ten.

Deci, serul facial este un produs cosmetic destinat îngrijirii tenului ce se aplică pe piele după curățarea tenului, dar înainte de aplicarea cremei hidratante, cu scopul de a hrăni pielea în profunzime cu ingrediente active benefice pentru tenul tău.

Serul are în mod particular acest rol de a hrăni pielea în profunzime deoarece are o structură fină, compusă din molecule de mici dimensiuni care au capacitatea de a penetra profund pielea și oferă astfel straturilor
dermice o concetrație mare de ingrediente active. Această funcție face dintr-un ser facial un tratament perfect pentru îngrijirea problemelor specifice ale tenului, cum ar fi ridurile sau alte semne ale îmbătrînirii tenului.

Serurile iîndeplinesc mai multe functii, nu doar hidratează. Datorită concentrației bogate de ingrediente active conținute, un ser e o adevarată sursă de active benefice pentru tenul tău, de la hrănire, regenerare pînă la hidratare, calmare si netezire.

Vezi gama de seruri faciale The conscious pe bază de ingrediente organice si naturale. 

Promite să se căsătorească cu oricine! Motivul este uluitor
Articolul anterior
Prețuri mici și cadouri garantate, în Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova
Articolul următor