Ce coafură îți poți face dacă mergi la sport!

Atunci când mergi la sală părul lăsat în mod natural și feminin de-a lungul umerilor nu este o soluție tocmai bună. Iar dacă te-ai plictisit de tradiționala “coadă de cal”, îți prezint și alte tipuri de coafuri care te pot ajuta să te antrenezi fără să te oprești pentru a îndepărta firele rebele de păr.

separator

1. Fishtail

Este o împletitură foarte practică. Unde mai pui că arată mult mai bine decât cea clasică, în 3 şuvițe.

Fishtail

2. Coc de balerină

Partea bună la acest tip de coafură este că părul nu îți atinge gâtul și nu se lipește de piele în timpul antrenamentului.

Coc de balerina

3. Coc “rotit”

Acest tip de coafură poate fi folosit atât în timpul antrenamentului, cât și după. Când îți vei desprinde părul, după antrenament, vor apărea câteva bucle chic și naturale.

Coc “rotit”

4. Banderola

Bandelora subțire, are avantajul de a te lăsa să respiri în voie, față de cea lată. Prinde părul într-un coc sau într-un ponytail, apoi ridică toate firele rămase cu ajutorul banderolei. Dacă ai breton, acest tip de coafură este foarte potrivit.

Banderola

5. Împletitura „de mireasă”

Este doar numele acestui tip de coafură, el nefiind extrem de “pretențios”. Nu este foarte greu de realizat, trebuie doar să faci împletitură în sens invers, adică ținând capul în jos.

Impletitura „de mireasa”

6. Crazy curls

O coafură perfecta pentru cei cu părul lung.

Crazy curls

7. Împletituri „looking pretty”

Și pentru că multe dintre voi vor să arate stylish chiar și la sală, puteți alege o serie de împletituri, care să se potrivească stilului și personalității voastre și pe care le puteți face singure sau la salon.

Impletituri „looking pretty” 2 Impletituri „looking pretty” 3 Impletituri „looking pretty”

Promite să se căsătorească cu oricine! Motivul este uluitor
Articolul anterior
Prețuri mici și cadouri garantate, în Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova
Articolul următor
Alte articole interesante