Ce coafuri să porți pe caniculă

Atunci când afară e o căldură insuportabilă, probabil te gândești să îți prinzi repede părul la spate și atât, dar există opțiuni mai bune pentru a te coafa în astfel de zile. Vezi câteva modele de coafuri recomandate pentru sezonul estival.

separator

Cocurile înalte

cocuriinalte
O soluție simplă pentru zilele foarte călduroase este aceea de a-ți prinde părul într-un coc. Are atât de multe avantaje îcât nu degeaba este o coafură preferată pe timpul verii de cele mai multe femei cu părul mediu sau lung. Iar cocul înalt și lejer este opțiunea perfectă. Vei avea întreaga zi părul strâns, astfel încât să nu îți țină cald, dar în același timp ai un look modern și relaxat.

Coafurile cu eșarfă

coccuesarfa
Când te afli în vacanță, și nu numai, o coafură lejeră care include o eșarfă te va ajuta să arăți impecabil și în același timp să-ți protejezi părul și capul de razele ultraviolete. Este un accesoriu versatil, simplu de inclus în coafurile de vară. Poți lega un coc înalt cu o eșarfă, pentru a crea iluzia de volum, dar mai poți lega eșarfa pe cap, asemenea unei bentițe, pentru a te proteja de căldură.

Împletiturile strânse

493180l
Temperaturile ridicate te fac de multe ori să-ți dorești să te fi tuns foarte scurt. Dar cum renunțăm cu greu la părul nostru după ce așteptăm ani la rândul să crească, există și alte variante care nu sunt atât de radicale. O coafură care îți va oferi aceeași senzație ca și cum ai avea părul scurt este împletitura strânsă pe cap, care urmează rădăcina firelor de păr.
Este soluția care îți permite să uiți pentru o vreme că ai părul lung, ceea ce este ideal pentru zilele caniculare.

Cozile împletite

840085l
Și cozile împletite sunt la fel de utile în zilele fierbinți de vară. Împletitura clasică, în trei, este foarte ușor și rapid de realizat, fiind varintă perfectă pentru diminețile în care nu ai timp să-ți faci o coafură complicată. Poți opta pentru împletitura în trei, dar și pentru stilul coadă de pește. Avantajul cozilor împletite este acela că îți mențin părul strâns întreaga zi și sunt foarte rezistente. De fapt, cu cât sunt mai lejere și cu un aspect răvășit, cu atât mai bine.


Coada înaltă

368936l
Există opțiuni mai bune de a te coafa în zilele foarte călduroase decât o coadă simplă prinsă la spate. Cozile înalte, care lasă spațiu între păr și ceafă sunt în primul rând mult mai practice. Pe de altă parte, este mai simplu să le oferi un accent deosebit, care îți transformă lookul dintr-unul banal, într-unul deosebit. De exemplu, poți împleti o coadă la ceafă, pe care să o integrezi apoi în coada prinsă sus.

Sursa

Un român a primit peste 1 milion de euro în Italia după un accident de muncă
Articolul anterior
Irina Rimes, fericită și îndrăgostită. Artista, sărutată de iubitul francez pe Coasta de Azur
Articolul următor
Alte articole interesante