Ce coafuri se poartă în 2014

În fiecare sezon tendințele în materie de coafuri se schimbă. Iar specialiștii ne anunță că în primăvara-vara acestui an se poartă coafurile lejere, în schimb  pentru toamnă-iarnă sunt recomandate cele de tip individual.

separator

Bucle lejere

O coafură frumoasă, uşor de purtat la numeroase ocazii şi care se potriveşte cu un machiaj sofisticat și simplu în același timp.

bucle

Bretonul bogat

Nu toate femeile arată bine cu breton până la sprâncene, însă dacă te numeri printre norocoasele care îl pot purta, atunci inspiră-te din stilul tinerei cântăreţe Taylor Swift. Ea şi-a păstrat look-ul de câţiva ani încoace şi nu s-a plictisit, ba chiar îi stă foarte bine ca să renunţe.

breton

Tunsoarea pixie

Dacă nu credeai, te anunț că părul scurt poate fi și feminin, mai ales dacă este purtat aşa cum îl poartă Jennifer Lawrence. Iar în acest an tunsoarea a devenit un adevărat hit.

par scurt

Blond platinat

Cea mai purtată culoarea în acest an este blondul într-o nuanţă foarte îndrăzneaţă. Printre celebrităţile care poartă acest look se numără Rita Ora şi Gwen Stefani, ambele îl combină cu un ruj roşu-aprins.

blond

Tunsoare pe linie dreaptă

Starul de televiziune din SUA, Kim Kardashian, nu are nevoie de mari schimbări în materie de look pentru a ieși în evidență. Totuși, culoarea blond cenușiu pe părul lung, tuns în linie dreaptă, i-a adus lui Kim aprecieri în rândul hairstyliștilor.

long11

Bobul mediu

Dacă te-ai plictisit de bobul tradițional, optează pentru bobul de lungime medie. Poți să îl aranjezi în bucle neglijente, drept sau coadă de cal.

O

Imnul Unica, interpretat de vedetele autohtone!
Articolul anterior
Lilu, despre vise si realizări
Articolul următor
Alte articole interesante