Ce face Carolina Trestian noaptea pentru a arăta bine ziua!

Carolina este o moldoveancă stabilită de ani buni la Londra. Tânăra este implicată în câteva proiecte care au drept scop protejarea drepturilor femeilor, iar pe lângă asta, activează în calitate de model.

separator

Pentru a fi fresh la fiecare ședință foto, Carolina Trestian are câteva secrete de frumusețe, pe care le-a împărtășit și cititoarelor Unica.md!

Optez pentru creme naturiste, din plante și fără uleiuri minerale care sunt prezente în majoritatea cremelor de pe piață.

Mă machiez natural, foarte puțin și nu mai folosesc fond de ten. Acesta îmi încărca prea mult fața și îmi ieșeau pete după ce îl foloseam. Înainte de somn, oricât de obosită aș fi, mă demachiez.

Mi-am luat o pernuță pentru somn, care previne apariția ridurilor. Am obiceiul să dorm pe o parte și mă trezesc cu semne, care mai târziu se transformă în riduri. De fapt, eu consider că frumusețea vine din interior, așa că cel mai bine e să ne hidratăm la timp, să dormim suficient și să zâmbim mai des.

Pentru că părul mi se încâlcește pe timp de noapte, îl strâng într-un coc. Iar la fiecare spălare, îmi fac o mască cu ulei de argan. În plus, pe părul umed aplic ulei de cocos. Acesta îmi protejează podoaba capilară și previne despicarea vârfurilor.

Merg foarte rar la solar, de vreo 4 ori în timpul iernii și primăverii. Îmi place să am o culoare sănătoasă a pielii, de aceea folosesc un autobronzant spumă, care se întinde perfect pe corp.

La 44 ani mai sexy ca la 20! Această femeie a dezvăluit cum a reușit să ajungă la greutatea perfectă
Articolul anterior
Prima ieșire a Deliei în costum de baie din acest an! Iată cum arată vedeta
Articolul următor
Alte articole interesante